Jill Biden și Brigitte Macron s-au întâlnit la dineul de la Casa Albă, unde soții lor au discutat probleme de securitate.

Președintele Joe Biden și Jill Biden au găzduit prima lor cină de stat de la mutarea la Casa Albă în 2021, iar invitații de onoare au fost președintele francez Emmanuel Macron și soția sa, Brigitte Macron. Printre alte câteva sute de oameni prezenți s-a numărat cântărețul Jon Batiste, care a susținut un recital, muzicianul John Legend, autoarea cărților de bucate Chrissy Teigen și actrița Julia Louis-Dreyfus. Cina a avut o tematică în culorile roșu, alb și albastru, culorile purtate de steagurile ambelor țări și, totodată, care inspiră „valorile noastre comune: libertate și democrație, egalitate și părtășie”, potrivit lui Biden.

Brigitte Macron și Jill Biden, lecție de eleganță și rafinament la 70 de ani

Primele doamne Macron (69 de ani) și Biden (71 de ani) au atras toate privirile cu ținutele lor și au dat tuturor o lecție de eleganță și rafinament. Jill Biden a ales o rochie bleumarin realizată de Oscar de la Renta, cu un decolteu fără umeri, mâneci lungi și un model de dantelă botanică care avea căptușeală în nuanțe de nud pe dedesubt. La rândul ei, Brigitte Macron a purtat o rochie albă Louis Vuitton, lungă, cu mâneci lungi, pe gât, cu detalii argintii abstracte în talie și decolteu și accesorii argintii. Ambii președinți au ales purtat costume clasice negre pentru ocazie.

O mare atenţie a fost dată şi aranjamentului mesei, care au fost decorate în culorile comune ale celor două steaguri, roşu, alb şi albastru, dar şi meniului, care a conţinut foietaje şi delicatese americane gătite à la française, precum homar de Maine poşat în unt.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.