Pe femeie trebuie să o ajuți să se înțeleagă, să se descopere, să se accepte. Îndrum-o spre ce crezi că îi face bine, dar nu alege în locul ei.

Alegerea trebuie să îi aparțină, fiindcă ea știe cel mai bine ce anume îi lipsește. Tu doar fii acolo, asigurând-o că va avea parte de toată susținerea ta.

Dovedește-i că mâinile care se țin strâns pot trece chiar și prin foc. Strânge-o la piept, oriunde și oricând.

Nu căuta un motiv anume pentru a face asta, fiindcă motivul se află chiar în brațele tale. Las-o să se supere și privește asta ca pe un motiv de bucurie.

Citiți și Ce plante aflate în casă îți pot vindeca depresia de iarnă

Dacă femeia se supără pe tine, o face pentru că te iubește sau pentru că îi pasă. Mulțumește-i lui Dumnezeu pentru că te-a ferit de indiferența ei. Să fi văzut atunci…

Supărarea femeii se naște din dorința de mai bine. Uneori, ai impresia că se supără din nimic, doar pentru simplul fapt că nu îți bate în piept inima ei.

Dacă ar fi fost așa, probabil ai fi înțeles-o. Ți-ar fi fost de ajuns un schimb de priviri, pentru a afla ce nemulțumiri levitează în jurul ei.

Și totuși, tot ea este cea care se ridică, se scutură și o ia de la capăt, din nou și din nou, findcă continuă să creadă: în ea, în tine, în voi.

Și dacă ți se pare că e naivă, ei bine, află că doar ți se pare. E naivă pentru că vrea să fie!

Așa că te sfătuiesc să nu îi pui răbdarea la încercare și să o faci să își folosească abilitățile de femeie.

Ați pierde la scor de neprezentare, și tu, și orgoliul tău. Sfatul meu este să fii mai recunoscător.

Nici n-ai idee câte șanse ți s-au oferit, pe lângă cele despre care tu ai habar. Nici nu ai idee de câte ori ai fost așteptat, deși trebuia să fii demult plecat.

Nu îți cere nimeni să te schimbi în totalitate. Nici ea nu e perfectă, dar ai putea să îți îmbunătățești măcar puțin unele fapte, ba chiar și unele cuvinte.

Caută să o impresionezi prin sinceritatea mesajului pe care vrei să i-l transmiți, nu prin lungimea acestuia.

Femeia e atentă la fiecare detaliu din privirea ta și va simți dacă ochii tăi vor trece printr-o schimbare, dacă vor încerca să o mintă sau nu. Ea va ști dacă te-ai implicat și emoțional, nu doar verbal.

Va ști dacă ai fost tu, sau doar cel care e pe punctul de a o pierde. Ai grijă! O femeie nu va accepta la infinit să te întorci la ea doar din obișnuință, ca și când inima ei ar însemna doar un loc. 

Dacă trăiești cu impresia asta, poți începe să-i consideri inima un loc în care nu vei mai călca, nici măcar în vizită.

Femeia este un mister, o za fără de care bărbatul nu ar mai forma un lanț. Dar oare când vei realiza asta? Atunci când o vei căuta în locurile unde obișnuiați să vă întâlniți, iar ea nu va mai fi acolo? Atunci când îi vei pronunța numele, în timp ce ea îl va face uitat pe al tău? Atunci când amintirile vor fi singura ta șansă pentru a o avea din nou aproape? Oare când? Te întreb fiindcă vreau să te fac să îți răspunzi ție…

Documentare: MOOD

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.