Sărbătorile se apropie cu pași rapizi, iar cadourile și decorațiunile trebuie cumpărate din timp. Dacă încă nu știi cum să îți împodobești casa, am pregătit o listă cu trenduri pentru decorațiuni de Crăciun 2022.

Modele se schimbă rapid și, pentru că ne dorim să ții pasul cu ele, îți prezentăm câteva dintre cele mai bune opțiuni pe care te poți baza anul acesta. Ba chiar mai mult, îți vei impresiona familia și prietenii cu alegerile tale dacă urmezi aceste trenduri pentru decorațiuni de Crăciun 2022.

Citiți și Povestea lui Moș Nicolae

Trenduri pentru decorațiuni de Crăciun 2022

Îți prezentăm mai jos câteva dintre variantele cu care nu vei da greși de sărbători. Chiar dacă poate nu ai stabilit un buget pe care să îl acorzi pregătirilor pentru Crăciun, noi te vom ajuta. Am ales pentru tine câteva variante care se vor potrivi oricărui buget.

Alege culorile calde și naturale

Paleta de culori neutre nu va da niciodată greș, mai ales pentru decorațiunile de Crăciun. Aceste nuanțe au un aspect desăvârșit, se integrează minunat în orice mediu și sunt extrem de ușor de combinat. De asemenea, oferă un efect natural, organic, și se potrivesc perfect dacă ai nevoie de iluzia unui spațiu mai mare.

Culorile neutre au un aspect cald și primitor și sunt ușor de obținut. De asemenea, specialiștii spun că se conturează un aspect foarte plăcut între culorile neutre ale decorațiunilor și verdele bradului de Crăciun.

Roșu și alb pentru un aspect clasic

Dacă vrei să păstrezi nuanțele specifice sărbătorilor de iarnă, în continuare combinația roșu-alb este o idee foarte bună pentru decorațiunile de Crăciun. Keep it simple & classy, în cazul acesta. Mai mult decât atât, mereu vor funcționa combinațiile dintre culorile hainelor lui Moș Crăciun și verdele brazilor.

Desigur, daca vrei să fie with a twist, poți să adaugi și câteva amprente personale. Astfel, rezultatul va fi unic și spectaculos.

Decorațiunile retro-nostalgice

În cazul în care îți dorești ca anul acesta să adopți abordarea sustenabilă, te încurajăm să refolosești decorațiunile mai vechi. O combinație între ornamentele vintage alături de unele care să aibă însemnătate pentru tine și familia ta.

Nu e deloc greșit să folosești decorațiuni de Crăciun cu valoare sentimentală. Ornamentele tradiționale pot avea un impact mult mai mare, iar rezultatul va deveni unul foarte apreciat.

Creativitatea, cel mai frumos accesoriu

Nu uita că întâi de toate, un spirit creativ și conectat la trenduri poate avea cel mai mult de câștigat. Poți obține efecte wow din materiale simple. Chiar dacă unele poate par inutile, anumite obiecte din casa ta se pot transforma în cele mai spectaculoase decorațiuni de Crăciun.

Poți înlocui globurile sau beteala strălucitoare cu sfori împletite, hârtii colorate sau cartoane. Astfel, vei obține un rezultat minimalist, eco-friendly și greu de trecut cu vederea.

Dacă micii tăi spiriduși te vor ajuta, cu siguranță ideile prichindeilor vor fi cu adevărat de impact. Dacă vor să picteze sau să coloreze diferite figurine cu tematică de Crăciun, lasă-i să-și facă treaba. Vei fi surprinsă de creativitatea copiilor.

La final, mai avem încă o idee de care poți profita. Alege decorațiunile de Crăciun în funcție de zodia ta. Poate fi o activitate amuzantă ce te poate scoate din orice impas creativ.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.