SC REMAR GLOBAL GLASS SRL își desfășoară activitatea pe 2 domenii complementare: producerea de geam termoizolant (termopan) și servicii de prelucrare și fasonare a sticlei, cu identitate şi personalitate bine conturate.

Având o viziune managerială inovativă, care îşi adaptează continuu politica în domeniul calităţii şi al protecţiei mediului, precum și al dezvoltării strategice a afacerii, societatea noastră este una cu capital integral privat, ce reușește să fie un lider în domeniu, încă din anul 1999.

Conducerea societăţii şi nucleul de bază al colectivului au o vastă experienţă în domeniul producţiei de geam termopan, la această experienţă adăugându-se şi o dotare tehnică adecvată atât unei calităţi mult superioare cât şi unei producţii cantitative.

“Politica societăţii noastre este informarea corectă a clientului şi respectarea ad-literam a înţelegerilor stabilite, respectarea calităţii geamurilor termopan prin utilizarea unor componente de calitate de la firme renumite, executarea la termen a comenzilor şi a livrărilor către clienţi”, spun reprezentații societății.

TIPURI DE GEAM

Geam laminat

Este un tip de geam securizat care nu se fragmentează sub incidenţa unor şocuri de natură să îl spargă. Atunci când se acţionează asupra acestui tip de geam cu o forţă distrugătoare, el este ţinut închegat de un strat intermediar, cunoscut ca polivinil butiral (PVB).

Geam termoizolant

Acest tip de geam este obţinut din sticlă clar transparentă, fabricată de către furnizorii noştrii la cele mai înalte standarde de calitate, prin procedeul float – „plutirea” foii de sticlă deasupra unei băi de cositor în fuziune. Sticla astfel obţinută are suprafeţele perfect plane.

Geam reflectorizant

Este geamul monolitic reflectorizant, parasolar cu o peliculă de oxizi metalici, depusă prin procedeul pirolitic. Pelicula se depune pe sticla clară sau colorată în masă, aceasta fiind foarte rezistentă, îndeosebi la condițiile extreme de mediu. Orientarea peliculei influențează valoarea reflexiei.

Geam colorat în masă

Sticla colorată (bronze) se obține prin adăugarea unor oxizi metalici în masa sticloasă în timpul topirii. Geamul colorat în masă absoarbe o mare cantitate de energie solară, împiedicând astfel patrunderea ei excesivă în interior.

Geam float din sticlă clară

Geamul float este fabricat prin flotarea unei benzi continue de sticlă pe o baie metalică (prin tehnologia „float”). Este fabricat din sticlă calcosodică, de înaltă calitate, având fețe plan paralele, suprafață naturală și transparență nedistorsionată.

Sticlă printată

Imprimarea digitală pe sticlă este un proces tehnologic avansat utilizat pentru aplicarea de imagini, model sau text pe suprafața sticlei. Ca și altă metodă de imprimare se folosește o formă grafică.
Aflați aici: lista de prețuri 

PUNCTE DE LUCRU 

PLOIEȘTI ȘI LA CLUJ-NAPOCA

remarglass-ploiesti

Remar Global Glass Ploiești

Sos. Ploiești-Târgoviște, km 8, Prahova
Telefon: 0244 520 826
Mobil: 0767 490 113

Remar Global Glass Cluj-Napoca

Florești, incinta complex logistic XXL
Cordos Cosmin – agent zonal
Telefon: 0742 602 204

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.