Mazda CX – 5 este cel mai mare model SUV, din gama Mazda, din Europa.

Estetic, aceasta s-a schimbat foarte mult, atât pe interior cât şi pe exterior. Dacă facem o comparaţie între noua Mazda şi modelele mai vechi, aceasta s-a schimbat mult şi în bine.

Citiți și Hyundai Santa Fe | SUV veritabil cu interior demn de gama premium

Exteriorul modelului Mazda CX – 5 este simplist, dar foarte frumos. Grila din faţă împreună cu farurile maşinii îi oferă acesteia un aspect pe cât de plăcut, pe atât de agresiv.

Interiorul este unul spaţios şi conceput cu foarte mult bun gust.

Cu un decor destul de simplu, maşina beneficiază de un ecran tactil de 10,25’’, ecran care poate fi accesat şi cu ajutorul unui controler, maşina mai are şi o zonă pentru climatizare, de unde poate fi accesată opţiunea de încălzire în scaune sau ventilarea acestora.

Dotările de care beneficiază maşina

Scaunele, reglabile electric, sunt foarte comode. Aşadar, cu siguranţă nu vei avea parte de dureri de spate la un drum mai lung. Oglinda retrovizoare interioară nu are ramă, lucru ce îi oferă maşinii ideea de simplitate şi rafinament.

Cele doua oglinzi retrovizoare exterioare se reglează electric, din partea şoferului.

O dotare benefică este aceea că maşina este echipată cu camere 360, ce pot fi accesate şi în mers. Cu ajutorul acestor camere poţi vedea din toate unghiurile maşinii şi poţi evita un eveniment neplăcut.

Apple Car Play și Android Auto™ te mențin conectat la Mazda CX-5. De la hărți, rețele sociale și comunicații, la muzică și podcasturi – poți merge unde dorești în timp ce rămâi la curent cu noutățile sau pur și simplu asculți muzică.

O altă dotare benefică este asistenţa de frânare inteligentă în oraş (SCBS). Atunci când conduci la viteze mici, un senzor monitorizează distanța dintre tine și vehiculul din față, pentru a reduce riscul de coliziuni prin pregătirea sistemului de frânare și aplicarea frânelor pentru tine, dacă este necesar.

Mazda CX – 5 beneficiază şi de un ecran color care oferă informații despre viteza vehiculului, controlul pilotului automat sau ghidarea benzii de circulație, fără a-ți distrage atenția de la drum, astfel încât să te poți concentra asupra drumului. Totul proiectat direct pe parbriz în câmpul vizual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.