Va fi un an ușor pentru cei care și-au făcut munca interioară, pentru cei care sunt pe Calea sufletului lor, care sunt aliniați cu Divinitatea, care și-au făcut curățenie în viața lor și au eliminat drama, stresul, abuzurile, relațiile disfuncționale/ toxice, care au scos din viața lor tot ceea ce nu mai rezonează cu ei.

În procesul Ascensiunii, de la „momentul” 2012 umanitatea a avut la dispoziție 10 ani în care să se pregătească, în care să ne facem curățenie în propria viață și să ne învățăm lecțiile: 2012-2022.

Și nu este vorba de a ajunge la perfecțiune din acest punct de vedere, este în regulă dacă încă te mai afli în procesul de vindecare/ curățare/ eliberare, dar ideea este să fii un om care face o prioritate din procesul evoluției sale, care face tot ce depinde de el pentru a evolua. Nu e nicio problemă dacă uneori mai dai greș, dacă nu ai reușit încă să-ți vindeci o anumită traumă, dacă încă nu ai făcut curățenie totală în viața ta, atât timp cât te ocupi la modul serios de asta și chiar ești hotărât să faci schimbările respective.

Citiți și Ați auzit de acidul mandelic? Ce proprietăți are pentru ten

Problema este în cazul celor care nu sunt pe Calea lor, ci au luat-o pe căi lăturalnice, care nu-și ascultă sufletul, nu sunt preocupați de Menirea lor în această viață, care încă mai dau vina pe alții pentru eșecurile/ nefericirea lor, care încă mai urăsc, încă mai judecă, încă mai fac rău altora, cei care nu funcționează în integritate. Aceștia vor avea un an foarte greu în 2023. Îmi pare rău, dar asta este situația.

Pentru cei care fac o prioritate din propria Ascensiune va fi un an complet diferit, va fi o altă Realitate – va fi un an în care se vor reuni cu persoane care fac parte din Familia lor de suflete, vor avea parte de entuziasm, colaborare, abundență, pasiune, bucurie.

Oamenii care și-au vindecat mare parte din traume și nu mai tolerează drama în viața lor vor evolua rapid și vor atrage persoane care au același nivel de vibrație, care nu mai sunt dispuse să joace jocurile dramei.

Sursa: Siman

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.