Un comerciant de fructe și legume din piața “La Cocoș” a găsit o metodă inedită de a atrage clienții. Și pentru că tot se apropie sărbătorile de iarnă, comerciantul s-a gândit să le facă o bucurie clienților săi care ajung în piață.

S-a folosit de o metodă creativă și ingenioasă ca să îi întâmpine pe consumatori. Bărbatul a construit un brad de legume, iar vizitatorii au fost mai mult decât încântați de idee.

Un client a rămas profund impresionat de felul în care a fost întâmpinat în piața din Ploiești. Comerciantul a lucrat la bradul său uriaș din legume și a fost un adevărat succes. Trecătorii l-au pozat, iar imaginile au ajuns în mediul online și au devenit virale.

Buchetele de broccoli au fost așezate în așa fel încât să înlocuiască cetina bradului. Conopida, ridichiile, merele și ardeii iuți au fost puse în loc de globuri și beteală.

„Ne-am pus imaginația la încercare și ăsta este rezultatul. Am pornit de la ideea de a fi unici și de a ne încânta clienții. De ce să mai sacrificăm un brăduț atâta timp cât există broccoli?”, a declarat comerciantul cu ideea creativă.

Foto: Observatorul Prahovean

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.