Despre Sfântul Spiridon se crede că îşi părăseşte racla şi pleacă în ajutorul oamenilor care îi înalţă rugăciuni. Astfel, astăzi, în ajutorul micuților de la Grădinița Sfântul Spiridon din Ploiesti a venit cu daruri Moș Craciun!

Totul a fost la superlativ, voceea micuțiilor, în microfon trezind emoția unei serbări ca in povești.

Unde te uitai, vedeai spiriduși, îngerași decorați în fulgi de nea și crăiasă a zăpezilor, totul ca intr-un basm.

Micuții au fost îmbrăcați în ținute cu totul deosebite care au atras toate privirile.

“Numai cine nu-i părinte nu știe câtă emoție, câtă mândrie și câtă bucurie poate aduce o zi de serbare”,ne-au transmis doamnele educatoare de la Gradinita Sfântul Spiridon.

La gradinita Sfântul Spiridon, micutii beneficiaza de un cadru modern, placut, curat si primitor. Curte amenajata cu jocuri si jucarii pentru desfasurarea activitatii in aer liber.

Cadrul deosebit de placut si personalul selectionat cu atentie fac din Gradinita Sfantul Spiridon alegerea perfecta atunci cand vine vorba de grija fata de cel mic si de buna sa educatie.

Gradinita Sfantul Spiridon ofera asistenta educationala si psihologica fiecarui copil, spatii de invatare confortabile adaptate nevoilor fizice.

Micuții beneficiază de un cadru modern, placut, curat si primitor. Curte amenajata cu jocuri si jucarii pentru desfasurarea activitatii in aer liber.

Bineînțeles ca ne am găsit si cu Moș Crăciun care nu poate lipsi de la serbarea de Crăciun a copiilor de la grădiniță, moșul cu barbă albă și straie roșii a impartit cadouri celor mici si bineințeles nelipsita ședinta foto cu cei mici dar si cu cu parintii copleșitii de emoții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.