Vasile Diaconu, președintele ACoR Prahova a readus zâmbetul pe chipul unei familii cu 9 copii, din Plopu, a cărei locuință a fost mistuită de flăcări în anul 2016.

După cum spune chiar primarul din Măgurele, Moș Crăciun dăruiește prin oameni. Astfel, familia Tomiță, Victor – 3 ani, Ionuț – 5 ani, Mihai – 6 ani, Corina – 9 ani, Monica – 13 ani, Emil – 17 ani, Florina – 19 ani, Claudiu – 21 ani, Andreea – 23 ani și părinții lor, Irina și Ștefan, au simțit magia sărbătorilor de iarnă, chiar sub bradul împodobit cu doar câteva zile în urmă, de Boni Străoanu, prodecanul Facultății de Științe Economice, din cadrul UPG Ploiești și de Gabriela Rădulescu, directorul Crucii Roșii Prahova.

Aflând de drama prin care familia din Plopu a trecut în urmă cu câțiva ani, când, casa în care locuiau a fost arsă din temelii, Vasile Diaconu, președinte ACoR și primar al comunei Măgurele nu a stat pe gânduri, și, alături de soția sa, au hotărât să fie ajutoarele lui Moș Crăciun.

Copiii au primit hăinuțe noi și multe dulciuri, iar primarul din Măgurele a decis să îi sprijine pentru a putea merge la școală.

În prezent, familia Tomiță locuiește în casa Ocolului Silvic din Plopu, tatăl copiilor având singura sursă de venit a familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.