Cântăreaţa americană Beyonce va reveni pe scenă după o pauză de aproape cinci ani cu ocazia unui concert special pe care îl va susţine în Dubai, informează contactmusic.com.

Vedeta pop-R&B, care a lansat în 2022 cel de-al şaptelea album de studio al ei, intitulat „Renaissance”, nu a mai susţinut un concert complet din anul 2018. În prezent, artista americană se pregăteşte să susţină un astfel de spectacol la hotelul de cinci stele Atlantis The Palm din Dubai, pe 21 ianuarie. O altă legendă a muzicii pop, cântăreaţa australiană Kylie Minogue, are programat un concert în acelaşi hotel în noaptea de Revelion.

„Beyonce va cânta la Atlantis în cadrul unui eveniment uriaş. Acest hotel a organizat o serie de reprezentaţii artistice impresionante în ultima perioadă, iar Kylie Minogue a fost angajată pentru a concerta în noaptea de Revelion”, a dezvăluit o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

Invitaţiile au fost deja trimise pentru evenimentul la care va participa Beyonce, care ar urma să primească un onorariu de 24 milioane de dolari pentru acel show. Potrivit relatărilor din presă, numeroase celebrităţi şi oaspeţi de onoare se vor afla în public.

„Mai multe invitaţii au fost trimise pentru evenimentul cu Beyonce – care va susţine un concert de o oră – şi care este considerat cel mai ‘fierbinte’ show din oraş. După spectacol, va avea loc o petrecere al cărei DJ va fi Swedish House Mafia. Acesta va fi primul concert propriu-zis al cântăreţei Beyonce după spectacolul pe care l-a susţinut în cadrul Global Citizen Festival din Johannesburg, în 2018”, a adăugat aceeaşi sursă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.