De ce Jake din filmul „Titanic” nu ar fi putut supraviețui, a fost o întrebare care a circulat printre fani ori de câte ori au mai apărut informații despre celebra producție.

Un studiu științific condus de regizorul James Cameron explică de ce Jake din filmul „Titanic” nu ar fi putut supraviețui după ce fanii au încercat să găsească un alt final peliculei. Cu siguranță, oricine a văzut filmul a dezbătut scena morții lui Jake, jucat de Leonardo DiCaprio.

Producătorul James Cameron a dezvăluit că a realizat un studiu prin care să dovedească faptul că indiferent de acțiunile făcute de Rose, Jake nu ar fi supraviețuit. Mulți fani consideră că personajul feminin ar fi putut să îi facă loc acestuia pe ușa care plutea în apele Atlanticului.

DE CE JAKE DIN FILMUL „TITANIC” NU AR FI PUTUT SUPRAVIEȚUI

Regizorul a luat decizia de a realiza acest articol științific pentru a dovedi că finalul poveștii ar fi fost același în orice situație. Inclusiv Kate Winslet a declarat inițial că personajul Jake ar fi putut să se salveze. Într-un podcast, Kate a menționat faptul că nu știe ce să creadă despre teoria supraviețuirii.

„Nu știu ce să zic. Ăsta este răspunsul. Nu știu”, a declarat Winslet, scrie Deadline. Aceasta a invocat experiența proprie. S-a inspirat din lecțiile luate pentru paddleboarding, scufundări și kitesurfing.

Jake și Rose la limita supraviețuirii în Oceanul Atlantic

Fanii au dezbătut multă vreme problema scenei cu Jake Dawson. Sătul de speculații, Cameron a decis să ofere răspunsul decisiv. Aflat în turneul de promovare a filmului „Avatar: Calea Apei”, Cameron a reamintit tuturor că a spus întotdeauna că Jack a trebuit să moară de dragul dramei. În cele din urmă, filmul gravitează în jurul poveștii „Romeo și Julieta”, în Atlanticul de Nord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.