Anghel Damian și Theo Rose formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Cei doi formează o relație de câteva luni, iar în anul următor vor deveni părinți. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Theo Rose și-a luat iubitul și au mers la casa părinților ei, pentru a petrece Crăciunul. 

Nu mică le-a fost mirarea fanilor să vadă că regizorul serialului ,,Clanul” a petrecut momente frumoase în sânul noii sale familii. Desigur, acest moment frumos nu putea trece fără a primi un cadou din partea socrilor săi. Cum a reacționat Anghel Damian, atunci când a văzut ce a primit de Crăciun.

Anghel Damian, cadou special din partea socrilor

Iubitul lui Theo Rose a participat la desfacerea cadourilor. Vedeta a așteptat cu nerăbdare să vadă reacția lui și a filmat întreg momentul. În timp ce Anghel Damian și-a desfăcut cadoul, iubita lui nu a putut să se abțină și s-a amuzat pe această temă, spunând: ,,Ai primit o șubă”.

La rândul lui, în timp ce își desfăcea cadoul, Anghel Damian nu a putut să nu remarce culoarea.

,,Ce culoare frumoasă”, a spus regizorul.

Theo Rose și Anghel Damian vor avea un băiețel

În cadrul unui eveniment organizat pentru dezvăluirea sexului bebelușului, Anghel Damian și Theo Rose au radiat de fericire când au aflat că este băiat. Cântăreața traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei și este extrem de bucuroasă că va deveni mamă.

„Eu sunt fericită, eu sunt fericită că sunt însărcinată. Eu sunt foarte fericită că o să am un copil. Eu sunt înnebunită după copii. Știu că chestia asta o să mă împlinească cu totul.

Eu abia aștept să transfer grija. Și despre asta era anxietatea mea. Mă gândeam prea mult la mine. Mă gândeam mult la ce poate să mi se întâmple mie, la cât de greu îmi e. Nu, stai să vezi grijă acum, după ce o să ai un copil. Nu mai ai timp să fii anxios”, spunea ea, invitată la podcast de Radu Țibulică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.