Petrolul trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, astfel că ploieștenii sunt pregătiți să renunțe la unii dintre jucători pentru a-și acoperi cheltuielile.

Unul dintre jucătorii care ar putea pleca în această iarnă este Gicu Grozav (32 de ani), fotbalistul dorit de Adrian Mutu la Rapid.

Fotbalistul în vârstă de 32 de ani a evoluat în 23 de meciuri pentru „lupii galbeni” în toate competițiile, reușind să marcheze 7 goluri.

Jucătorul Lupilor Galbeni are la activ 100 de  prezente în primul eșalon din România, 46 dintre acestea fiind în tricoul Petrolului.

Dupa cum se știe soția lui Grozav, Sorina, este una dintre cele mai valoroase jucătoare din lotul campioanei la handbal feminin, Rapid București , sosirea fotbalistului in Giulesti insemnand reîntregirea familiei, transmite presedintele Rapidului Daniel Niculae.

Rapid încă nu a înaintat o ofertă pentru Gicu Grozav

Pentru a fi siguri de calificarea în playoff, giuleștenii sunt pregătiți să investească în această campanie de transferuri. Iar numele lui Gicu Grozav (32 ani) a fost asociat cu o mutare la Rapid. Numai că Claudiu Tudor a dezvăluit, că deocamdată, nu a fost contactat de către clubul finanțat de Victor Angelescu și Dan Șucu.

In cazul în care posibilul transfer s-ar realiza, Gicu Grozav ar ajuta clubul Petrolul. La momentul actual, Grozav este cotat la 400.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.