În luna ianuarie, filmele de pe Netflix promit să înregistreze noi recorduri de audiență, având în vedere că „Vikingii: Valhalla” se întorc cu sezonul doi, iar Edgard Allan Poe apare într-o poveste în care trebuie să descopere criminalul unui caz din SUA.

NETFLIX ANUNȚĂ FILMELE LUNII IANUARIE CARE TE VOR ȚINE APROAPE DE PLATFORMA DE STREAMING

Titlurile lunii ianuarie care apar pe Netflix par a fi promițătoare, având în vedere că abonații serviciilor de streaming ale platformei vor putea viziona „The Pale Blue Eye”, un film care îl distribuie pe Chistian Bale în rolul principal în care, Edgard Allan Poe este cel care ajută la rezolvarea unei crime misterioase.

„Copenhagen Cowboy” este un alt titlu interesat care prezintă lumea mai puțin cunoscută din Copenhaga în care abilitățile supranaturale domină. Pasionații de istorie pot petrece ore bune în fața ecranelor urmărind cel de-al doilea sezon din „Vikings: Valhalla”, unde Freydis, Leif și Harald ajung în diferite locuri ale lumii pentru a cuceri noi teritorii.

„COPENHAGEN COWBOY”, DIN 5 IANUARIE

Serialul este regizat de Nicolas Winding Refn, în care acțiunea are loc sub lumina neoanelor. Șase episoade cuprind povestea unei tinere pe nume Miu care, aflată într-un nou capitol al vieții sale, străbate lumea mai puțin cunsocută a Copenhagăi.

„THE PALE BLUE EYE”, DIN 6 IANUARIE

Acțiunea are loc în anul 1830, atunci când un cadet al Academiei Militare SUA este găsit mort. În încercarea de a găsi adevărul, conducătorul academiei apelează la serviciile tânrului Edgar Allan Poe care, deși urăște rigorile militare și este atras de poezie, își continuă cercetările la caz.

„VIKINGS: VALHALLA: SEZONUL 2”, DIN 12 IANUARIE

Acțiunea are loc în urmă cu aproximativ o mie de ani, prezentând povestea celor mai cunoscuți vikingi ai istoriei. Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter și Harald Sigurdsson pornesc în diferite colțuri ale lumii în căutarea puterii și cucerirea noilor teritorii, departe de cunoscutul Kattegat.

ALTE SERIALE NETFLIX

„Kaleidoscope”, din 1 ianuarie

Un hoț și echipa sa pun la cale un plan pentru a da lovitura și a fura 7 miliarde de dolari, însă cum socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg, anumiți factori le dă planul peste cap.

„Lady Voyeur”, din 1 ianuarie

Miranda este un hacker iscusit care își spionează vecina ce se ocupă cu cea mai veche meserie din lume. Cele două se intersectează rezultând o crimă, iar viața Mirandei se învârte la 180 de grade.

„The lying Life of Adults”, din 4 ianuarie

Filmul prezintă povestea unei adolescente care se află la Napoli în încercarea de a înțelege mai bine cine este ea, ajungând să fie destul de apropiată mătușii pe care părinții ei o disprețuiau atât de mult.

„Ginny & Georgia: Sezonul 2”, din 5 ianuarie

Noi relații și povești de viață apar la orizontul Georgiei și al lui Ginny în drumul lor prin Wellsbury.

„Woman of the Dead”, din 5 ianuarie

În urma unui tragic accident care îi schimbă viața, o femeie descoperă o conspirație care are legătură cu cel mai înalt nivel din micul său oraș.

„Trolley”, din 9 ianuarie

Soția unui congresman renunță la viața sa privată în urma unei tragedii, abordând dintr-o altă perspectivă problemele de familie și trecutul său tulburător.

„Sexify: Sezonul 2”, din 11 ianuarie 

Noua companie aflată pe muchie a trei tinere antreprenoare are nevoie de o soluție atunci când competitorul lor le amenință afacerea.

„The Makanai: Cooking for the maiko House”, din 12 ianuarie

În speranța de a-și atinge visul să devină maiko, doi tinere se mută la Kyoto. Totuși, după ce se mută împreună, acestea decid să își dedice timpul altor pasiuni.

„Sky Rojo: Sezonul 3”, din 13 ianuarie

Aflați în Almeria, Coral, Gina și Wendy reușesc să aibă parte de o nouă viață, însă Romeo dorește răzbunarea, astfel că liniștea celor trei nu are să dureze prea mult.

„That 90S Show”, din 19 ianuarie

Leia Forman își petrece vara la bunici, acolo unde întâlnește alți adolescenți din Point Place.

„Women at War”, din 19 ianuarie

Acțiunea are loc în perioada Primului Război Mondial, Franța, 1914, atunci când trupele germane avansează, iar bărbații pleacă pe front. Femeile rămase acasă trebuie să facă fața tuturor situațiilor neprevăzute, dar și să țină piept urmărilor războiului.

„Frauda: Sezonul 4”, din 20 ianuarie

Cel de-al patrulea sezon al serialului de acțiune revine la Netflix cu noi povești.

„Lockwood & Co.”, din 27 ianuarie

Doi băieți și o fată cu puteri paranormale formează echipa care investighează spiritele ce bântuie Londra.

FILME NETFLIX IANUARIE 2023

„How I Became A Gangster”, din 4 ianuarie

Lumea interlopă din Varșovia cunoaște un viitor nou lider, iar în încercarea sa de a urca în ierarhie, acesta plănuiește o nouă lovitură.

„Khallat+”, din 19 ianuarie

Patru locuri diferite în care au loc înșelăciuni sociale redau povestea filmului.

„You People”, din 27 ianuarie

O comedie despre un cuplu și familiile lor în care Jonah Hill, Eddie Murphy și Julia Louis-Dreyfus fac parte din distribuție.

„Noise”, din 11 ianuarie

În încercarea de a-și găsi fiica dispărută, o mamă cunoaște și alte femei care au avut parte de violență de-a lungul vieților lor.

„Narvik”, din 23 ianuarie

Rămasă acasă, soția unui soldat norvegian plecat în război trebuie să se descurce în fața forțelor germane care au ocupat orașul.

DOCUMENTARE NETFLIX IANUARIE 2023

„Madoff: The Monster of Wall Street”, din 4 ianuarie

Documentarul prezintă ascensiunea, dar și căderea lui Bernie Madoff, unul dintre creatorii celei mai mari scheme piramidale din Wall Street.

„Break Point”, din 13 ianuarie

Documentarul prezintă povestea jucătorilor profesioniști de tenis, atât de pe terenul de zgură, cât și din viața privată a acestora de-a lungul unui turneu.

„Pamela, A Love Story”, din 31 ianuarie

Povestea celebrei Pamela Anderson în care este prezentată ascensiunea sa, filmările cu scene de sex, dar și relațiile pline de scandal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.