Multe dintre gospodine încearcă să aibă în case un miros plăcut, astfel că apelează la diverse metode, însă fără niciun rezultat. Acum, vă prezentăm trucul genial prin care casa ta va avea mereu un miros plăcut. Totul durează 10 minute la 30 de zile.

Gospodinele cheltuie bani grei pentru a beneficia în gospodăriile lor de un miros plăcut. De cele mai multe ori, banii sunt cheltuiți fără a se atinge scopul dorit.

Există însă o metodă foarte simplă și ieftină de a-ți încânta familia, dar și musafirii cu un miros plăcut în locuință. Nu trebuie să mai cheltuiești banii pe parfumuri și difuzoare la modă.

Mirosul plăcut se face cu ajutorul fructelor

Oricât de ciudat ar părea nu ai nevoie decât de câteva deșeuri pentru a face adevărate minuni. Tot ce trebuie să faci este să umpli o cratiță mică cu apă în care să adaugi coji de lămâie, portocală, grapefruit sau alte citrice.

Se mai adaugă câteva frunze de mentă proaspătă sau uscată. În oală se mai poate adăuga și un baton de scorțișoară sau cardamom.

Cât se fierbe amestecul obținut

Totul apoi se pune la fiert, iar după ce a început să fiarbă se mai lasă 5 minute, la foc mic, fără capac. Astfel, mirosurile picante se vor difuza în toată casa ta.

O altă metodă, și ea foarte eficientă, presupune folosirea balsamului de rufe. Astfel, se dovedește că balsamul poate fi folosit nu doar pentru spălatul de rufe, ci și pentru alte treburi.

Balsamul alungă mirosul neplăcut. Ce trebuie să faci.

Pentru a aplica această metodă trebuie să torni două treimi din balsamul de rufe într-o sticlă cu pulverizator. Cealaltă parte de sticlă se va umple cu apă.

Apoi, închide bine sticla și agit-o astfel încât ambele lichide să se combine. Soluția rezultată va putea fi pulverizată pe toate textilele din casă, perdele și covoare, dar și pe mobilier.

Uleiurile esențiale păstrează aerul plăcut. Cum trebuie să le folosești

O altă metodă de a scăpa de mirosul neplăcut dintr-o casă constă în uleiurile esențiale. Astfel, se vor alege uleiurile esențiale preferate.

Se adaugă câteva picături din uleiuri pe care proprietarii le preferă într-o sticlă cu apă cu pulverizator. După, pulverizează lichidul pe canapele, covoare, perdele, fotolii, iar casa ta va beneficia de un miros  plăcut, care îi va uimi pe musafiri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.