Culorile au o semnificație importantă în funcție de intenția cu care sunt folosite. De aceea Feng Shui a desemnat anumite nuanțe pentru un anumit beneficiu, scrie ego.ro

Fie că este vorba de dragoste, sănătate sau muncă, culorile pot reprezenta mesaje în casele noastre sau la locul de muncă. Așadar, o să vezi mai jos culori pe care să le folosești pentru a atrage banii și succesul.

Culori pe care să le folosești pentru a atrage banii și succesul

Pentru acest an care stă să înceapă, există câteva tonuri care îți vor purta noroc pentru a atrage succesul, sănătatea și creativitatea. Vrei să știi care sunt acestea? Aici îți spunem, în conformitate cu Feng Shui.

Verde măr

Semnificația culorilor: Verde

Feng Shui nu înclină către o anumită culoare, dar afirmă că anumite nuanțe au o atracție mai puternică pentru anumite lucruri.

Pentru noroc și creativitate în 2023, culoarea care ar trebui să facă parte din viața ta de zi cu zi este verde măr. Fie că o porți pe haine, pe obiectele pe care le folosești sau chiar poți picta un perete în această nuanță.

Albastru deschis

Culoare albastru deschis cum să o folosiți pentru a decora casa

Dacă ceea ce îți dorești în viața ta în 2023 este sănătate și bunăstare, culoarea care ar trebui să devină cel mai bun prieten al tău este albastrul cerului. Feng Shui consideră că este o culoare care poate atrage și pacea. Îl puteți folosi ca amuletă, bijuterie sau chiar ca decor în casă.

Roșu

Culoarea Roșie: Simbolistică și Semnificație - ThePOC

Este o culoare care este asimilată cu dragostea și afecțiunea, dar este eficientă și pentru echilibrarea energiilor, potrivit Feng Shui. Roșul nu ar trebui să treacă neobservat în look-ul tău în acest an, fie că este vorba de haine sau de unele accesorii.

Culorile albastru deschis și verde măr pot fi folosite și la zugrăvirea pereților

Dacă te gândești să faci câteva schimbări de stil în dormitorul tău, îți recomandăm să alegi una dintre aceste două culori pentru a picta pereții acestui spațiu important din viața ta, deoarece culoarea camerei tale va deveni cea mai bună amuletă pentru a atrage norocul și abundența.

Dacă vrei să pictezi peretele cu albastru deschis, această tehnică străveche recomandă să nu pictezi întregul perete, ci, de exemplu, valuri albastru deschis sau un alt model care să reprezinte mișcarea.

Cât despre verde măr, poți cumpăra o cuvertură de pat sau perdele de culoare verde măr sau poți decora cu tablouri în această culoare.

Acum că știi semnificația spirituală a culorilor din Anul Iepurelui de Apă, care este la doar câteva zile distanță, este timpul să îți alegi culoarea preferată și să începi să cumperi vasele de vopsea și obiectele de care ai nevoie pentru a umple una dintre cele mai importante camere din casa ta cu culoare, noroc și abundență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.