Making of cafe latte art leaf shape

Cafeaua este una dintre cele mai consumate băuturi la nivel mondial. Mulți o beau dimineața acasă, în drum spre locul de muncă sau la locul de muncă. Dacă ești băutor de cafea și preferi să îți pregătești acasă o cafea cremoasă și savuroasă, iată ce trebuie să pui în cafea ca să iasă cremoasă. 

Poate că pentru mulți nu este așa greu să faci o cafea, dar pentru ca această băutură să iasă cremoasă și delicioasă, trebuie să știi câteva trucuri. Există o mulțime de factori de luat în vedere atunci când faci o cafea, de la tipul boabelor și până la metodele de preparare.

Vrei să ai ceașca perfectă? Uite cum să o obții. Așadar, pentru a fi cremoasă, poți pune în cafea un cub mic de unt (circa 5 grame). Untul îi va oferi cafelei o textură deosebită și un gust aparte.

Ingredientul banal care îi dă cafelei o aromă mult mai intensă

În caz că prepari cafeaua la ibric și nu vrei să fie amară, poți adăuga în timpul fierberii puțină sare. Deși poate părea incredibil, sare îi va da cafelei o aromă mult mai intensă. Toți cei care o vor servi vor dori să afle secretul tău.

În schimb, dacă îți plac aromele mai deosebite și vrei să prepari o cafea specială, poți adăuga în aceasta diferite ingrediente.

Printre acestea se numără și scorțișoara, turmericul sau cardamomul. Toate aceste mirodenii vor da cafelei tale un gust extraordinar.

Citiți și Beneficiile consumului de cafea

Trucuri pentru o cafea mai bună

După ce ai aflat ce trebuie să pui ca să iasă o cafea cremoasă, iată câteva trucuri utile pentru prepararea celei mai bune cafele.

Pentru cea mai delicioasă și mai proaspătă aromă, măcinați boabele chiar înainte de a prepara cafeaua. Cantitatea de cafea pe care o folosești, în raport cu cantitatea de apă, determină cât de tare va fi o ceașcă de cafea. Deci cu cât folosești mai multă cafea, cu atât băutura va fi mai tare.

Tot ego.ro mai scrie că, pentru a extrage cele mai bune arome din cafea, apa pe care o folosești la preparare cafelei trebuie să fie la o temperatură de 90 – 96 g Celsius. Specialiștii susțin că temperatura nu afectează doar viteza de extracție, ci și aromele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.