Petrolul a legat a doua victorie consecutivă în Antalya, în ciuda ploii torențiale , a învins echipa poloneză Lechia Gdansk într-un amical disputat în Antalya, scor 2-0.

Pe 9 ianuarie, Petrolul s-a impus în fața azerilor de la PFC Turan Tovuz cu scorul de 3-2 iar pentru ultimul test din cadrul stagiului din Turcia, Petrolul intalnește  prim-divizionară poloneză, Pogon Szczecin. Partida se va juca vineri la Belek, de la ora locală 12:00.

Petrolul reușeste 2 transferuri de exceptie prin  transferul lui Robert Moldoveanu (23 de ani), fotbalist liber de contract după despărțirea de Farul Constanța respectiv  pe mijlocaşul sârb Stefan Purtic, legitimat ultima oară în prima ligă din ţara natală, la FK Vozdovac!

Lotul Petrolului este compus din portarii Octavian Vâlceanu, Sebastian Moroz şi Andreas Leitner şi jucătorii de câmp Florin Borţa, Marian Huja, Bart Meijers, Mathaus Lima Santos, Alberto Olaru, Cosmin Achim, Valentin Ţicu, Mihai Velisar, Lucian Dumitriu, Cosmin Tucaliuc, Mario Bratu, Gicu Grozav, Constantin Budescu, Harrison Manzala, Robert Moldoveanu, Cătălin Tolea, Raul Bucur, Mario Ioniţă, Alessio Tudor, Mihnea Rădulescu şi Juan Pătraşcu.

De mentionat este si faptul ca Eugeniu Cebotaru va face parte din stafful tehnic al echipei Petrolul Ploiești, ca antrenor secund, urmând a se mai apela la serviciile lui ca jucător doar în cazuri extreme.

Lupii galbeni” se prezinta intr o forma de excepție  în Antalya, în vederea pregătirii pentru restartul Superligii, în urma pauzei de iarnă in clasament ocupa pozitia 8, iar primul meci din acest an se joaca pe data de  21/01/2023, ora 17:00 in deplasare impotriva echipei CS Mioveni clasata pe locul 16!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.