Prima conferinţă de presă organizată de către clubul nostru în acest an a propus şi prezentarea noii echipe manageriale a ACS Petrolul 52.
Petrolul pleacă la un nou drum, mizând, din acest început de an, şi pe o nouă echipă managerială.
Astfel, preşedintele clubului va fi Claudiu Tudor, în vreme ce Sevastian Botnari va îndeplini funcţia de director executiv, Marian Dima va fi director sportiv, iar Mircea Dumitrache va avea rolul de consilier financiar.
„Sunt bucuros că pot lucra cu aceşti oameni şi am mare încredere că împreună cu ei, şi cu ceilaţi din club, vom reuşi să rezolvăm problemele care sunt în acest moment. Ştim cu toţii că situaţia nu este una uşoară, dar din moment ce suntem aici trebuie să ne asumăm faptul că vom face tot posibilul ca echipa să meargă mai departe. Petrolul nu este într-o situaţie uşoară, dar nici într-una de a nu mai putea continua! Nu se destramă echipa, aşa cum au titrat unele publicaţii în această iarnă, ci, din contra, dacă ne uităm bine vedem că nu am pierdut niciun jucător, ba, dimpotrivă, am şi adus! Jucătorii şi stafful tehnic merită toate laudele pentru ceea ce au făcut până acum şi sunt convins că, împreună, o vom scoate la capăt”, a precizat Claudiu Tudor.
Noul director executiv al clubului, Sevastian Botnari, vine în această funcţie cu o experienţă acumulată în fotbalul din Republica Moldova, acolo unde a făcut parte din conducerea clubului Zimbrul Chişinău, fiind, totodată, şi membru în Comitetul Executiv al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal. „Sunt alături de clubul Petrolul din vara anului trecut, în prima fază ca şi consilier al fostului preşedinte Costel Lazăr. Am elaborat, în această perioadă o analiză SWOT şi am încercat să fac şi o analiză, privită din exterior, a ceea ce înseamnă clubul Petrolul. De asemenea, pot să spun că, de ieri, clubul nostru a intrat oficial în Asociaţia Europeană a Cluburilor de Fotbal (ECA), acesta fiind un process pe care mi l-am asumat de când am venit aici. Putem spune că ne-am aşezat, astfel, la masa bogaţilor, pentru că am lucrat şi înainte cu această Asociaţie şi ştiu ce beneficii ar putea aduce pentru Petrolul Ploieşti”, a spus Sevastian Botnari.

Jurnalist cu o veche experienţă în mass-media de sport, dar şi oficial al Asociaţiei Judeţene de Fotbal, precum şi, pentru mai mulţi ani, al clubului Astra, noul director sportiv, Marian Dima, a afirmat că „din acest moment, Petrolul trebuie să fie o echipă la toate nivelurile şi, cum-necum, trebuie să o scoatem la capăt! În ceea ce priveşte transferurile de jucători, acestea au fost gândite şi avizate, în primul rând, de către staff-ul tehnic. Şi, cu siguranţă, toţi cei care au venit în această iarnă, au venit şi în condiţiile strategico-financiare noi, valabile cel puţin până în vară, adică să accepte faptul că o parte din bani să se constituie într-un bonus de continuitate a activităţii clubului în prima ligă şi în sezonul viitor”.
Provenit din „familia” Petrolul, în condiţiile în care a fost junior al acestui club, Mircea Dumitrache a explicat care va fi misiunea sa, acum, în club. „Rolul meu va fi acela de suport pe partea economico-financiară. Trebuie să avem claritate, de unde ne vin veniturile şi cum le cheltuim. Să avem o predictibilitate pe business şi o transparenţă vis-à-vis de actualii sponsori, cât şi de viitorii sponsori”, a spus Mircea Dumitrache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.