Ultrașii sunt un tip de fani cunoscuți pentru susținerea fanatică. De obicei, aceștia sunt suporterii echipelor sportului rege fotbal!

Fenomenul ultras”

În italiană cuvântul “ultra” înseamnă “dincolo de granițe” ceea ce spune despre aceste grupări faptul că vor să fie mai mult decât simpli fani.

Ultras si Hooligans

Atât fenomenul „ultras”, cât și fenomenul „hooligan” au reprezentat un model pentru pasionații sportului rege, aceste două curente răspândindu-se în toată lumea fotbalului.

„Am avut parte de cea mai frumoasa experiența pentru un suporter,am fost in peluza celor de la Salernitana la derby-ul lor cu rivali de la Napoli.Am fost primiți cu brațele deschise și am asistat la o lecție de ultraserie predata de una din cele mai vechi peluze din Italia, Curva Sud Siberiano. Deși pe teren, Napoli au fost cei care au câștigat, peluza granata, a cântat 90 de minute pe o ploaie torentiala, susținând echipa de la început la sfârșit. O lecție frumoasa,o senzație unica de la care avem numai de învățat. Am legat o prietenie frumoasa, urmând sa ne mai facem simțită prezenta de câte ori avem ocazia.

Forza Petrolul e Salernitana”, a declarat pentru Prahova Libera unul din suporterii Ultras ai Petrolului!

Seară de poveste pentru ultrașii ploieșteni, respectiv grupurile Hooligans, Young Hooligans, Ceilalți&Maniacs2001. Astfel aceștia au bătut palma cu ultrașii din Salerno, iar de  astăzi își spun frați. Acesta este începutul unei prietenii frumoase, pasiunea și dragostea pentru culori fiind puntea ce leaga aceasta frăție.

PETROLUL 🤝🏻 SALERNITANA

Per sempre!

Sursă foto: Peluza I “Ilie Oană”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.