Jennifer Lopez apare în filmul The Mother. În rolul ei din noul film, JLo este o mamă care iese din ascunzătoare pentru a-și proteja fiica. De la primul teaser până la distribuție, iată tot ce trebuie să știți despre „The Mother”.

Jennifer Lopez știe cu siguranță cum să facă să atragă toate privirile. În timp ce filmele de acțiune au fost pilonul ei de bază în anii 90, superstarul, în vârstă de 52 de ani, a devenit de atunci o regină a comediei romantice și o cântăreață de renume mondial. Dar acum, vedeta revine cu forțe proaspete în lumea filmului o dată cu „The Mother”, care va fi lansat pe 12 mai 2023, pe o platformă de streaming.

Jennifer Lopez apare în filmul „The Mother”

De data aceasta, aventura plină de acțiune are toate premisele unui film de mare succes. În The Mother, JLo joacă rolul unei femei ucigașe care iese din ascunzătoare pentru a o proteja pe fiica la care a renunțat cu ani în urmă. Pe lângă faptul că a jucat în film, ea a avut și rolul de producător.

În timp ce până acum au fost dezvăluite doar câteva imagini din filmul The Mother, filmul va fi cu siguranță un succes. Serviciul de streaming pe care va fi lansat îl evidențiază deja filmul drept unul dintre cele mai bune filme ale anului 2023.

J.Lo este vedeta principală, ca personajul ei. Fiica pe care riscă să o protejeze este interpretată de Lucy Paez, care a fost văzută ultima oară în Silencio, potrivit Variety.

Care sunt celelalte personaje din „The Mother”

Se știu puține despre celelalte personaje. Omari Hardwick, care a jucat în Armata morților a lui Zach Snyder, va prelua rolul unui agent FBI, care este un aliat al asasinului.

Starul The Handmaid’s Tale, Joseph Fiennes, va interpreta unul dintre băieții răi, precum și Gael García Bernal din Bad Education și Mozart in the Jungle. Paul Raci, care a jucat recent în Amazon Sound of Metal, va apărea și el în film.

Când și-a anunțat parteneriatul cu platforma de streaming în 2021, Jennifer a spus pentru Variety că crede că nu există „nici o casă mai bună” pentru Nuyorican Productions „decât o companie de creație de conținut avansată, care încearcă să sfideze înțelepciunea convențională și să comercializeze direct milioane de oameni de pe tot globul, care nu mai privesc arta și divertismentul cu genul de granițe și limitări ale trecutului”.

Creatorul Lovecraft Country, Misha Green, a scris scenariul original cu revizuiri de către Andrea Berloff din Straight Outta Compton. Ulterior, Peter Craig a fost adăugat ca co-scenarist.

The Mother a fost regizat de Niki Caro, cunoscută pentru remake-ul Disney Mulan, The Zookeeper’s Wife și Whale Rider. Jennifer este și producător alături de Elaine Goldsmith Thomas pentru Nuyorican Productions.

The Mother se va lansa direct pe streaming pe 12 mai 2023. Producția nu va apărea în cinematografe.

Care e povestea producției „The Mother”

The Mother arată cât de departe poate merge un părinte pentru copilul său. După cum spune rezumatul: „Cu ani în urmă, un asasin mortal a fost forțat să fugă, ceea ce a forțat-o să renunțe la singura ei fiică. Ani mai târziu, asasinul primește ordinul de a-și proteja fiica de niște bărbați extrem de periculoși”.

Jennifer a fost anunțată pentru prima dată în distribuția The Mother când a fost anunțată în ianuarie 2021 prin Deadline. La acea vreme, doar superstarul era atașat distribuției. Proiectul avea să devină primul proiect din contractul ei de mai mulți ani cu platforma de streaming. S-a aflat despre colaborarea lor pentru prima dată în Variety în iunie 2021.

La scurt timp după, filmarea a început în Vancouver, Columbia Britanică, pe 4 octombrie 2021. Aproape de sfârșitul perioadei lor în Canada, filmările au fost suspendate pe 11 ianuarie 2022. S-a întâmplat din cauza unui focar de COVID, după cum a raportat People.

Au revenit la lucru în martie 2022, filmând pe insula spaniolă Gran Canaria. Distribuția și echipa s-au simțit ca acasă în Gran Canaria, pe care au folosit-o pentru a descrie Cuba în film.

Primul teaser oficial al filmului The Mother a avut premiera în timpul evenimentului TUDUM, pe 24 septembrie 2022. Momentele de deschidere o prezintă pe Jennifer care se antrenează pentru lupta vieții ei. „Ea are nevoie de protecție chiar acum”, spune Jennifer. Există imagini cu J.Lo pe fugă, în mijlocul sălbăticiei înzăpezite și multe altele imagini asemenea. „Dacă sunt probleme, vino să mă găsești”, spune Jennifer în ultimele momente ale trailerului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.