O vacanță alături de familie poate să fie cel mai frumos lucru posibil. Uite unde te poți distra alături de cei mici și cum poți să ai parte de amintiri de neuitat, în cele mai frumoase parcuri tematice pentru copii din Europa. 

Unele dintre cele mai frumoase parcuri tematice din lume sunt răspândite peste tot prin Europa. De la pacuri tematice pentru copii, până la parcuri acvatice ce includ activități palpitante.

Fie că ești în căutarea unui parc de distracții pentru adolescenți sau pentru copii mai mici, în Europa o să găsești ceva potrivit pentru tine.

CELE MAI FRUMOASE PARCURI TEMATICE PENTRU COPII DIN EUROPA

Dacă îți dorești să-i oferi copilului tău o vacanță de vis, atunci timpul petrecut într-un parc tematic este exact ceea ce îți trebuie.

De la o plimbare liniștită la căsuțe bântuite, în parcurile tematice găsești câte o activitate potrivită pentru orice membru al familiei, indiferent de vârsta acestuia.

GARDALAND RESORT – ITALIA

În Castelnuovo del Garda, Italia, o să găsești unul dintre cele mai frumoase parcuri tematice din Europa. Parcul are 445.000 de metri pătrați de atracții turistice, inclusiv un centru de viață pe mare, trei hoteluri tematice și un parc acvatic Legland.

Map of Gardaland | Gardaland Resort

Parcurile tematice din Italia sunt întotdeauna o idee potrivită pentru o vacanță pentru întreaga familie.

Map of Gardaland | Gardaland Resort

Este considerat a fi unul dintre primele zece parcuri de distracție din lume și al optulea cel mai vizitat parc de montagne russe din Europa, scrie Europeancitieswithkids.com.

EUROPA PARK – GERMANIA

Europa Park este unul dintre cele mai mari parcuri tematice din Germania. Acest parc este considerat a fi al doilea cel mai popular parc de distracții din Europa. În interiorul acestuia se găsește Rulantica, unul dintre cele mai noi parcuri acvatice de pe continentul european.

OFERTĂ SPECIALĂ – EUROPA PARK | Blue Heron

Este un parc de distracții perfect pentru copii, dar și pentru adolescenți. Aici te poți distra alături de întreaga familie. Parcul este situat în Rust, sud-vestul Germaniei, între Freiburg in Breisgau și Strasbourg. Parcul este împărțit în 17 zone tematice.

Despre Europa Park

Te poți bucura de o experiență culturală vastă, de divertisment și de plimbări în aer liber. Fiecare zonă a parcului tematic reprezintă o anumită țară de pe continentul european. Astfel, vei avea parte de o experiență completă.

PORTAVENTURA PARK – SPANIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.