Petrolul Ploiești a pierdut pe teren propriu contra Chindiei Târgoviște, scor 1-2, în runda cu numărul 23 din Liga 1.

Meciul sa aratat a fi unul spectaculos cu ocazii de o parte si de cealalta in ciuda gazonului alunecos, Petrolul a controlat meciul insa lipsa unor jucatori precum Huja (acidentat) sa simțit!

Gicu Grozav, puncteaza din nou pentru formatia ploieșteana din penalty,iar pentru Chindia pe lista marcatorilor sa trecut Godberg Cooper (70) respectiv Daniel Popa (85). Ambele echipe au ratat ulterior ocazii importante, însă Chindia a fost cea care a întors rezultatul în decurs de 15 minute!

La conferința de presa Nae Constantin, antrenorul celor de la Petrolul, a subliniat încă o dată că echipa sa nu se gândește la calificarea în play-off, chiar dacă se află pe locul 7, ci la salvarea de la retrogradarea. De asemenea, tehnicianul admite că o eventuală vânzare a căpitanului Valentin Țicu în Belgia ar reprezenta o gură mare de oxigen pentru club, afectat de probleme financiare.

„Pe o suprafață bună, altfel ar fi fost alcătuită echipa noastră. Budescu ar fi fost titular, în mod normal. Budescu e un jucător de valoare și pe un teren bun poate să creeze mult mai mult decât a arătat azi în puținele minute avute” a declarat tehnicianul Lupilor Galbeni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.