Aflată pe locul 6 în prima ligă belgiană, Standard Liege s-a despărțit recent de un internațional român, atacantul Denis Drăguș, mutat la Genoa, dar și-a trecut pe agendă numele unui alt tricolor. Este vorba despre Valentin Țicu, 22 ani, titularul reprezentativei U21 și căpitanul Petrolului.

Președintele Petrolului, Claudiu Tudor, confirmă informația: ”E adevărat, suntem în tatonări cu Standard pentru Țicu. Am fost întrebați, am răspuns, vedem ce se va întâmpla în continuare. Oricum, dacă se va ajunge la un transfer, indiferent de destinație, nu pleacă niciun cent sub 400.000 de euro. Nu suntem disperați să vindem, motiv pentru care am putea lua în calcul doar potențiale oferte decente, nicidecum subevaluate, cum s-a întâmplat în cazul altor jucători”.

Deasemenea si Gent este interesata de fotbalistul ploieștean, oficialii fostei campioane a Belgiei au rămas impresionați de evoluțiile lui Valentin Țicu (22 de ani), jucătorul de la Petrolul care evoluează pe postul de fundaș stânga.

In urma unui eventual transfer clubul ploieștean ar primi pentru fotbalistul Petrolului o ofertă de 350.000 de euro!

În Belgia mai evoluează doi români: Valentin Cojocaru (Leuven) și Denis Drăguș (Standard Liege).

Gent este pe locul cinci în Belgia, cu 31 de puncte, la egalitate cu Standard Liege, dar cu un meci în minus. Lider detașat este Genk, cu 52 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.