Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. Aceștia trebuie să învețe să fie deschiși la nou. Nativii care sunt curajoși vor reuși să treacă peste orice impediment și să-și seteze obiective tot mai înainte.

Astrele le recomandă nativilor să-și manifeste dorințele și să lucreze pentru îndeplinirea acestora. Pașii mici în direcția în care își doresc să reușească vor face în viitor diferența.

BERBEC: 21 MARTIE – 19 APRILIE

Astăzi vei fi într-o dispoziție de vorbăreț și aventuros, dragă Berbec, în timp ce soarele Vărsător se conectează cu Marte, conducătorul tău planetar. Permiteți fluturelui social care trăiește înăuntru să-și întindă aripile, luându-și timp pentru a cultiva atât prieteniile noi, cât și cele existente.

Este posibil să apară și conversații neașteptate, datorită unui schimb dulce dintre Mercur și Uranus. Aceste vibrații ar putea duce, de asemenea, la cadouri neașteptate și surprize plăcute, deși veți dori să returnați orice gest atent care ți-a fost acordat. Planifică să faci o pauză de la dispozitivele tale tehnologice pentru a îmbrățișa luxul mai târziu în această seară, când Luna îi aruncă un sărut lui Pluto, cerându-ți să te relaxezi.

TAUR: 20 APRILIE – 20 MAI

Stelele îți vor da permisiunea de a-ți etala puțin succesul astăzi, dragă Taur, în timp ce soarele Vărsător se conectează cu pasionatul Marte. Permite-ți să te simți mândru de realizările tale, răsfățându-te cu mici plăceri, luxuri rezonabile și delicii delicioase.

Un element spiritual va intra, de asemenea, în joc, pe măsură ce luna îi aruncă un sărut lui Mercur, punându-vă într-o dispoziție generoasă în timp ce vă deschid mesajelor de dincolo de văl. Cu toate acestea, poate fi necesar să stabiliți limite pentru a vă prioritiza nevoile mai târziu în după-amiaza, când Luna se înfruntă cu Saturn restrictiv.

GEMENI: 21 MAI – 21 IUNIE

Universul va aprinde un foc sub fundul tău astăzi, dragi Gemeni, în timp ce soarele Vărsător sărută pasionatul Marte. Acest schimb ceresc se referă la acțiunea față de speranțele și visele tale, în timp ce cealaltă parte conspiră pentru a te ajuta să atingi astfel de obiective.

Acordați-vă permisiunea de a gândi în afara cutiei în timp ce porniți în această călătorie, în timp ce Mercur și Uranus lucrează împreună pentru a scoate idei ingenioase și momente de strălucire. Cu toate acestea, având în vedere că luna călătorește prin Taur și sectorul hărții tale care guvernează toate lucrurile ascunse, poate fi cel mai bine să-ți ții planurile sub secret pentru moment.

RAC: 22 IUNIE – 22 IULIE

Te vei simți inspirat să tai legături cu ceea ce nu-ți mai servește astăzi, dragă Rac, în timp ce soarele Vărsător se conectează cu pasionatul Marte. Acest climat cosmic vă va face să vă pierdeți răbdarea cu orice sau oricine vă reține, inspirându-vă să evoluați către dinamici și scenarii mai susținătoare.

Între timp, Mercur cu inteligență ascuțită împărtășește un schimb dulce cu Uranus, încurajându-te să te apleci spre armonie, grație și echilibru. Aceste vibrații îți pot ridica, de asemenea, legăturile romantice și sociale, deși vei dori să te asiguri că investești doar în cei care își doresc cu adevărat ceea ce este mai bun pentru tine.

LEU: 23 IULIE – 22 AUGUST

Stelele îți vor cere să investești în viața ta socială și în fericirea totală, dragă Leu, în timp ce soarele Vărsător sărută pasionatul Marte. Aceste vibrații se referă la a simți dragostea în comunitatea ta, deși un element romantic ar putea interveni, de asemenea, făcându-l un moment minunat pentru a face ceva distractiv cu iubita ta.

Între timp, Mercur și Uranus se conectează pe cer, încurajându-te să-ți reevaluezi obiectivele personale și să abordezi pentru a le îndeplini. Luați în considerare schimbarea planurilor pentru a îmbrățișa pragmatismul și eficiența și nu vă fie teamă să cereți sfaturi dacă aveți nevoie.

FECIOARĂ: 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE

S-ar putea să simți că stelele înseși îți evocă ideile astăzi, dragă Fecioară, în timp ce Mercur îi aruncă un sărut ingeniosului Uranus. Acest schimb ceresc vă va deschide conștiința în moduri neașteptate, ducând la momente de strălucire, epifanii personale și un flux aparent nesfârșit de inspirație.

Folosește această energie cu înțelepciune, investind în pasiunile, spiritualitatea și proiectele tale personale, deoarece acest lucru va aduce o vindecare majoră sufletului tău. Între timp, soarele Vărsător se aliniază cu Marte, aducând o energie responsabilă și eficientă la masă, perfectă pentru a vă adresa și a scăpa dorința dumneavoastră de succes și recunoaștere.

BALANȚĂ: 23 SEPTEMBRIE – 23 OCTOMBRIE

Stelele vor conspira pentru a vă ridica moralul astăzi, dragă Balanță, în timp ce soarele Vărsător sărută Marte înfocat. Lucrați cu aceste vibrații de susținere aplecându-vă în latura voastră mistică, deoarece acest lucru vă va deschide către binecuvântări și vindecare de dincolo de văl.

Un element creativ va intra, de asemenea, în joc, marcând ocazia perfectă de a dezlănțui artistul care trăiește înăuntru. Între timp, Mercur logic împărtășește un schimb dulce cu Uranus, ajutându-vă să despachetați orice emoții profunde care ți-au apărat inima. Permiteți-vă să vedeți aceste răni dintr-un punct de vedere logic, înțelegând că păstrarea trecutului nu vă va împiedica decât să mergeți mai departe.

SCORPION: 24 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Emoțiile tale s-ar putea întoarce astăzi, dragă Scorpion, în timp ce soarele Vărsător îi sărută Marte, conducătorul tău planetar. Acest climat cosmic se referă la evoluția personală, care este gata să iasă din inimă.

Lăsați-vă sentimentele să vă ghideze chiar acum, înțelegând că ascultarea intuiției voastre vă va cere să intrați adânc în interior. Între timp, Mercur și Uranus se aliniază pe cer, aducând o atmosferă jucăușă, neconvențională și cochetă la masă. Nu-ți fie teamă să-ți arăți latura ciudată chiar acum, deoarece acest lucru va câștiga afecțiunea oamenilor din jurul tău.

SĂGETĂTOR: 22 NOIEMBRIE – 21 DECEMBRIE

Universul vă va cere să vă organizați, să vă actualizați rutinele și să acordați prioritate sănătății mintale astăzi, dragă Archer, deoarece Mercur împărtășește un schimb dulce cu revoluționarul Uranus. Deși aceste vibrații vă pot îndepărta cu siguranță de ceea ce este normal, îmbrățișarea noilor obiceiuri și atitudini vă poate ajuta să vă îmbunătățiți jocul de sănătate. Între timp, soarele Vărsător aruncă un sărut lui Marte de foc, încălzind lucrurile în viața ta amoroasă.

Acest climat cosmic este perfect pentru flirt, dragoste și îngrijire de sine, așa că asigurați-vă că vă concentrați în consecință. Planificați să faceți ceva de împământare mai târziu în seara asta, când luna Taur se conectează cu Pluto, încurajându-vă să vă răsfățați simțurile.

CAPRICORN: 22 DECEMBRIE – 19 IANUARIE

Nu vei avea chef să zbori sub radar astăzi, dragă capricorn, deoarece Mercur împărtășește un schimb dulce cu Uranus agitat. Aceste vibrații se referă la căutarea distracției și a aburului, marcând ocazia perfectă de a te elibera din zona ta de confort în timp ce încerci ceva nou.

Între timp, soarele Vărsător îi sărută pasionatul Marte, ajutându-vă să vă conectați cu împrejurimile în moduri semnificative și vindecătoare. Asigurați-vă că acordați prioritate bunăstării chiar acum, hrănindu-vă sănătatea în moduri care să se simtă incitante și aventuroase. Vibrațiile bune vor continua să curgă mai târziu în această seară, când luna Taur se va conecta cu Pluto, aducând o energie artistică la masă.

VĂRSĂTOR: 20 IANUARIE  – 18 FEBRUARIE

Vei avea chef să te trezești și să pleci astăzi, dragă Vărsător, în timp ce soarele împărtășește un schimb dulce cu pasionatul Marte. Nu vă fie teamă să vă urmați capriciile în timp ce vă mișcați cu vântul, căutând aventură și distracție pe măsură ce orele se desfășoară.

Între timp, Mercur și Uranus se aliniază pe cer, sporindu-ți intuiția în moduri neprevăzute. Acordați atenție oricăror gânduri ciudate care vă apar în psihicul, deoarece vă pot da indicii despre ceea ce vă va urma. Planifică să zbori sub radar și să stai jos acasă mai târziu în această seară, când luna Taur se aliniază cu Pluto, încurajându-te să cauți singurătatea.

PEȘTI: 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE

Impulsurile emoționale te-ar putea duce pe drumuri neașteptate astăzi, dragi Pești, în timp ce soarele Vărsător aruncă un sărut lui Marte de foc. Din fericire, natura pozitivă a acestui climat cosmic vă poate ajuta să vă ridicați mintea și inima atâta timp cât rămâneți pozitivi și lăsați pasiunile să vă ghideze.

Vibrațiile bune vor continua să curgă pe măsură ce Mercur se aliniază cu Uranus, ajutându-vă să vă faceți noi prieteni în circumstanțe neconvenționale. Cu toate acestea, poate doriți să vă relaxați social atunci când luna Taur se împarte cu Saturn mai târziu în după-amiaza, sau puteți începe să vă simțiți ars.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.