Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2023 spune că nativii din zodiac vor avea parte de o zi dificilă. Nativii trebuie să-și pună ordine în viață și să ia cele mai bune decizii pentru viitorul lor.

Astrele spun că nu este momentul pentru a face schimbări radicale. Zodiile sunt sfătuite să se concentreze mai mult asupra momentului prezent și să se bucure de fiecare etapă în parte. Este o zi cu multe împliniri pe plan personal.

BERBEC: 21 MARTIE – 19 APRILIE

Luna se strecoară în Gemenii cerebrali și în sectorul diagramei tale care guvernează comunicarea în această dimineață, dragă Berbec, punându-te într-o dispoziție vorbăreț și perspicace. Folosește această energie pentru a vorbi în numele unor subiecte sau situații care sunt importante pentru tine, mai ales atunci când Luna îi aruncă un sărut lui Jupiter expansiv în această după-amiază.

Vibrațiile bune vor curge mai târziu în această seară, când luna și Marte se vor alinia cu soarele Vărsător, aducând un val de activitate și emoție vieții tale sociale, făcându-l momentul perfect pentru o întâlnire improvizată cu cercul tău de colegi, prieteni și familie.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Mintea ta se va simți în sincronizare cu împrejurimile tale astăzi, dragă Taur, în timp ce luna se strecoară în Gemeni și a doua ta casă solară în această dimineață devreme. Această plasare a luminii vă va încuraja să rămâneți prezent în fiecare moment, așa că asigurați-vă că vă puneți la pământ înainte de a începe ziua.

Din păcate, tensiunea te-ar putea găsi până la mijlocul dimineții, când Luna se înfruntă cu Venus, amenințând să circule drama în sfera ta socială. Din fericire, veți avea șansa să vă lăsați jos și să vă hrăniți spiritul pe măsură ce după-amiaza se rostogolește, datorită unei mâini de ajutor din partea strălucitorului Jupiter. Plănuiește-te să te distrați cu ceva distracție mai târziu în seara asta, când luna se apropie de Marte de foc.

GEMENI: 21 MAI – 21 IUNIE

Luna se strecoară în semnul tău în această dimineață devreme, dragi Gemeni, aducând un plus de strălucire aurei tale, în timp ce îți ridică starea de spirit. Din păcate, s-ar putea să simți că ceilalți încearcă să te rețină atunci când Luna se confruntă cu Venus, mai ales dacă colegii sau colegii tăi sunt gelozie față de tine.

Din fericire, vei avea ocazia să te ridici deasupra acestor vibrații tulburi pe măsură ce după-amiaza se rostogolește, datorită unei mâini de ajutor din partea fericitului Jupiter. Nu-ți fie teamă să te sprijini pe prietenii tăi dacă ai nevoie de el, deoarece stelele te împing să îmbrățișezi un sentiment de comunitate.

RAC: 22 IUNIE – 22 IULIE

Gândurile tale te-ar putea îndepărta de momentul prezent pe tot parcursul zilei, dragă Crab, pe măsură ce luna intră în Gemeni cerebrali și în sectorul diagramei tale care guvernează subconștientul. Deși acest climat cosmic te poate ajuta să închizi capitolele mentale și să găsești vindecare, o energie aspră care iradiază din Venus te-ar putea scoate din joc dacă nu reușești să gândești pozitiv.

Din fericire, o energie mai dulce te va găsi pe măsură ce după-amiaza se rostogolește și Luna se aliniază cu Jupiter, ajutându-te să te reconectați cu optimismul tău, deși poate fi necesar să-ți stabilești limite cu propriul tău psihic. Plănuiește să îmbrățișezi un proiect pasional mai târziu în seara asta, când luna se apropie de Marte de foc.

LEU: 23 IULIE – 22 AUGUST

Fluxurile și căsuțele tale de rețele sociale vor fi pline de activitate astăzi, dragă Leu, pe măsură ce luna migrează în Gemeni și în casa ta solară a unsprezecea. Această energie este perfectă pentru a vă recupera corespondența personală, deși poate doriți să fiți atenți la schimburile tensionate atunci când Luna se înfruntă cu Venus la mijlocul dimineții.

Din fericire, aceste vibrații se vor întrerupe înainte ca după-amiaza să vină, datorită unui schimb dulce dintre Luna și Jupiter. Acest climat cosmic vă va aduce cu siguranță noroc, deoarece universul conspiră pentru a vă ridica mintea, corpul și sufletul. Luați în considerare să vă aventurați din casă în această seară, când luna se apropie de aventurosul Marte.

FECIOARĂ: 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE

Vei fi într-o dispoziție serioasă, dar gânditoare, când te trezești, dragă Fecioară, pe măsură ce luna intră în Gemeni și în sectorul diagramei tale care guvernează succesul. Aceste vibrații se referă la cultivarea ambițiilor tale profesionale, ceea ce ar putea necesita să stabilești limite sociale.

Ai grijă la tensiunea din încurcăturile tale romantice când Luna se înfruntă cu Venus, amenințănd că va declanșa un conflict cu acea persoană specială. Din fericire, vei avea șansa de a repara orice daune aduse relației tale, pe măsură ce după-amiaza se învârte și luna se conectează cu Jupiter, aducând o energie veselă și iertătoare la masă.

BALANȚĂ: 23 SEPTEMBRIE – 23 OCTOMBRIE

Te vei simți ridicat și susținut de cealaltă parte astăzi, dragă Balanță, în timp ce luna își face debutul în Gemeni și în sectorul spiritual al hărții tale. Această plasare luminoasă vă poate ajuta să vă manifestați visele în realitate, deși va trebui să fiți receptivi la binecuvântări și îndrumări din partea cealaltă.

Dezorganizarea sau stresul v-ar putea face să renunțe la încrederea dvs. atunci când Luna se confruntă cu Venus, ceea ce face important să mențineți o dispoziție pozitivă. Din fericire, vei avea șansa de a te ridica deasupra acestor vibrații funky pe măsură ce după-amiaza se rostogolește, datorită unei mâini de ajutor din partea lui Jupiter, binecuvântându-te cu un sentiment de armonie și grație.

SCORPION: 24 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Nu vei avea chef să te joci frumos astăzi, dragă Scorpion, deoarece luna migrează în Gemeni și în casa ta a opta solară. Această poziție de luminare te va împinge să tai legăturile cu orice toxicitate care persistă în viața ta, deși un pătrat dur între Luna și Venus te-ar putea face să faci greșeli dacă ego-ul tău nu este sub control.

Încercați să luați în considerare mai multe perspective, pentru a evita arderea inutilă a podurilor. Energia se va crește pe măsură ce după-amiaza se va întoarce și Jupiter devine activ, încurajându-vă să acordați prioritate bunăstării și organizării în efortul de a vă trăi cea mai bună viață.

SĂGETĂTOR: 22 NOIEMBRIE – 21 DECEMBRIE

O dulceață va pătrunde în aer când te trezești în această dimineață, dragă Archer, când luna își face debutul în Gemeni și în casa ta a șaptea solară. Aceste vibrații sunt toate despre dragoste, armonie și echilibru, așa că asigurați-vă că vă concentrați în consecință.

Din păcate, emoțiile tale te-ar putea arunca în buclă atunci când Luna se confruntă cu Venus, mai ales dacă nu ai dedicat suficient timp îngrijirii de sine sau romantismului. Din fericire, veți avea șansa de a vă distra și de a vă distra alături de cei mai apropiați însoțitori pe măsură ce după-amiaza se învârte, datorită unei alianțe utile dintre Lună și Jupiter.

CAPRICORN: 22 DECEMBRIE – 19 IANUARIE

Luna migrează în Gemeni și în sectorul hărții tale care guvernează starea de bine în această dimineață, dragă Sea-Goat, cerându-ți să-ți ridici jocul de wellness. Căutați modalități de a vă hrăni mintea, corpul și sufletul, mai ales când Luna se confruntă cu Venus la mijlocul dimineții.

Cuvintele tale te-ar putea pune în necazuri și în această perioadă, mai ales dacă foamea, setea sau disconfortul fizic te determină să devii agitat. Din fericire, aceste vibrații funky se vor întrerupe pe măsură ce după-amiaza se rotește, datorită unei mâini de ajutor din partea strălucitorului Jupiter, deși poate doriți să vă concentrați asupra sănătății voastre emoționale și relațiilor domestice.

VĂRSĂTOR: 20 IANUARIE  – 18 FEBRUARIE

Un zumzet va umple aerul când te trezești în această dimineață, dragă purtător de apă, în timp ce luna migrează în Gemeni și în sectorul hărții tale care guvernează ego-ul, distracția și creativitatea. Folosește această energie pentru a fi tu însuți fără scuze, gravitând spre interesele personale și prieteniile care contează cel mai mult pentru tine.

Din păcate, atmosfera ar putea deveni puțin neplăcută când Luna se înfruntă cu Venus, amenințănd că va face o verificare a realității dacă te-ai comportat nesimțit în ultima vreme. Din fericire, veți avea șansa de a curăța aerul și de a vă ridica prieteniile pe măsură ce după-amiaza se întinde, datorită unei mâini de ajutor din partea lui Jupiter de bun augur.

PEȘTI: 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE

S-ar putea să ai chef să stai sub pături în această dimineață, dragi Pești, pe măsură ce luna intră în Gemeni și în sectorul hărții tale care guvernează fericirea domestică. Deși s-ar putea să aveți responsabilități sau obligații de muncă care trebuie îngrijite, acordați-vă permisiunea de a aborda ziua, acordând prioritate confortului în detrimentul modei.

Încearcă să-ți oferi un TLC suplimentar când Luna se confruntă cu Venus, sau emoțiile tale ar putea deveni dificil de navigat. Stelele vă vor încuraja să vă răsfățați pe măsură ce după-amiaza se rostogolește și luna se aliniază cu Jupiter, marcând ocazia perfectă de a vă răsfăța cu un prânz de lux.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.