Aniversarea zilei de naștere a fiecărui angajat ar putea fi zi liberă, plătită de la buget, prevede un proiect de lege inițiat de mai mulți senatori liberali.

Motivația ar fi că aceasta „contribuie la motivarera resursei umane, indiferent de domeniul în care acesta își desfășoară activitatea”.

Astfel, „Persoanele salariate au dreptul la o zi liberă, plătită, cu ocazia zilei de naștere”, prevede inițiativa legislativă pentru modificarea Codului Muncii, semnată de parlamentarii PNL.

Inițiat de liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, proiectul este semnat de mai mulți senatori ai aceleeași formațiuni.

Acordarea unei zile libere, plătite, în ziua în care fiecare fintre noi își serbează ziua de naștere, contribuie la motivarera resursei umane, indiferent de domeniul în care acesta își desfășoară activitatea. Ziua de naștere este un eveniment, anual, în viața fiecăruia dintre noi, și trebuie să oferim posibilitatea fiecărui salariat de a-și petrece această zi așa cum își dorește. Singur, cu familia ori prietenii”, mai scrie în expunerea de motive atașată inițiativei legislative în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.