Divizie a PSM Grup, PSM Rent oferă servicii de închirere de spaţii industriale, scule, utilaje, nacele, auto-laborator PRAM şi containere de tip vestiar, birouri cu grup sanitar sau pentru depozitare, specifice activităţilor din construcţii şi celor industriale.

PSM Grup este o companie cu prestigiu național  în domeniul electric, ce activează încă din anul 1996 pe piața din România, oferind servicii specializate de furnizare, proiectare, execuție, mentenanță, electrosecuritate și relocări industriale.

Citiți aici totul despre PSM Grup

Cum a luat naștere PSM Rent

Din experiența acumulată în cadrul celor 27 de ani de activitate în domeniul instalațiilor și a serviciilor de mentenanță în spațiile industriale, reprezentanții PSM Grup au constatat de cele mai multe ori necesitatea unui utilaj de ridicat în timpul execuției.

PSM Rent și-a început activitatea în urmă cu aproximativ 4 ani datorită solicitarilor sosite de la parteneri pentru închirierea de utilaje de ridicat pe termen scurt sau lung.

PSM Rent dispune de o flotă de 50 de Nacele Electrice de tip foarfecă, articulată și turn, JLG și GENIE, noi sau în stare foarte bună de funcționare, fabricație 2021-2023, destinate lucrului la înălțimi de până la 20 metri.

Departamentul intern de întreținere și reparații asigură buna funcționare a utilajelor pe parcursul perioadelor de închiriere, iar livrarea echipamentelor se poate efectua oriunde pe teritoriul României datorită flotei proprii de Autoutilitare și Autocamioane destinate transportului.

Aceste servicii de închiriere sunt oferite de PSM Rent pe termen scurt sau lung.

Citiți aici totul despre PSM Rent

Beneficiile închirierii unui utilaj pe termen lung

Închirierea unui utilaj pe termen lung vă scutește de necesitatea unui departament intern de întreținere și reparații, aceste servicii fiind incluse în chirie. Deasemenea, în cazul unui defect, nacela nu rămâne imobilizată ci va fi reparată sau înlocuită în maximum 24 de ore, astfel va puteți folosi de utilaj oricând aveți nevoie pe timpul perioadei de închiriere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.