Horoscopul zilei de 13 februarie 2023 spune că nativii din zodiac vor avea parte de multă energie feminină. Este vorba de o zi plină de pasiune, romantism și ieșiri în oraș. În unele situații, nativii vor fi puși la încercare, iar limitele le vor fi testate.

HOROSCOP ZILNIC 13 FEBRUARIE 2023 PENTRU FIECARE ZODIE ÎN PARTE

Astrele sugerează mai multă răbdare și înțelegere. Zodiile vor primi ajutor din partea Universului și vor depăși orice situație neplăcută.

BERBEC: 21 MARTIE – 19 APRILIE

Ultimul sfert de lună vă îndeamnă să obțineți documente importante în ordine, inclusiv testamente, planificare patrimonială, maternitate surogat de sănătate și taxe.

Acum că Mercur se află în sectorul dvs. de rețele, este un moment bun să vă actualizați profilul LinkedIn și să vă alăturați câteva grupuri din domeniile de interes pentru cariera dvs.

TAUR: 20 APRILIE – 20 MAI

Ochelarii tăi de culoare trandafir sunt aprinși în această lună, în conjuncția lui Venus și Neptun în semnul Peștilor.

Fiți atenți atunci când amestecați afacerile și plăcerea. Puteți cădea în flirt cu un coleg crezând că există șanse pentru mai multe, dar ar putea fi implicate semnale mixte.

GEMENI: 21 MAI – 21 IUNIE

Mercur atrage atenția asupra dorinței tale de a călători. Este timpul să vă actualizați pașaportul și să începeți planificarea călătoriei pentru vară.

Ești ocupat ca o albină când Luna este astăzi în Scorpion. Venus împreună cu Neptun te face să visezi cu ochii deschiși în timpul serviciului, așa că încearcă să ții la îndemână o listă de lucruri de făcut pentru a-ți ține programul sub control.

RAC: 22 IUNIE – 22 IULIE

Tânjiți romantism pe măsură ce Luna intră în ultima fază Sfert de Lună în Scorpion.

Dorința de a face ceva distractiv și jucăuș devine intensă, așa că programează-ți o perioadă individuală cu partenerul tău semnificativ sau cu cineva cu care îți place să fii în preajmă.

LEU: 23 IULIE – 22 AUGUST

Planeta voastră conducătoare continuă să lupte pentru atenție cu Saturn atât de aproape în sectorul vostru de relații. Dacă la început nu reușești să întâlnești pe cineva care îți place online, nu te grăbi să renunți.

Când se instalează frustrarea, canalizează energia Lunii din ultimul sfert de astăzi în organizarea casei tale, realizarea lucrurilor prin casă și pregătirea pentru săptămâna care urmează.

FECIOARĂ: 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE

Veți aborda subiecte importante și veți avea o conversație critică astăzi când Luna este în Scorpion.

Acesta este momentul să curățați aerul de orice ranchiună sau nemulțumire. Pe măsură ce Mercur se simte confortabil în Vărsător, vă puteți ocupa de detalii cu claritate și concentrare.

 

BALANȚĂ: 23 SEPTEMBRIE – 23 OCTOMBRIE

Luna Ultimul Sfert este astăzi în Scorpion, punctând nevoia de a plăti facturile, de a crea un buget și de a începe să rezilieze plata automată pentru abonamentele pe care nu le folosești sau pe care nu le mai dorești.

Venus în Pești face un pic dificil să te concentrezi pe proiecte mari, așa că urmărește să finalizezi lucrurile mici pe care le poți face rapid astăzi.

SCORPION: 24 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Pluto lucrează îndeaproape cu Mercur astăzi, aducându-ți o conversație importantă în atenție.

Veți cerceta și veți obține informații foarte necesare de la un prieten sau cineva apropiat. Cu Luna în zodia ta astăzi, exersează-te să stabilești limite cu scopul de a crește singur și de a iubi.

SĂGETĂTOR: 22 NOIEMBRIE – 21 DECEMBRIE

Poți cădea rapid în poftă sau pasiune cu un proiect care s-ar putea să nu fie potrivit pentru tine.

Cu Jupiter în Berbec, asigurați-vă că puneți frâna și gândiți bine lucrurile, indiferent cât de tentant ar fi să sari cu ambele picioare. Luna în Scorpion intens vă poate ajuta să închideți ușa lucrurilor din trecut și să începeți să mergeți mai departe.

CAPRICORN: 22 DECEMBRIE – 19 IANUARIE

Pătratul Luna de astăzi Saturn creează o dificultate pentru tine în prietenii și poți fi predispus să-ți rănești cu ușurință sentimentele dacă cineva vorbește neglijent.

Odată cu Soarele împreună cu conducătorul tău Saturn în Vărsător, demonstrezi înțelepciune și perspicacitate pe care alții nu le posedă, iar acest lucru îți câștigă un anumit respect cu mai multă încredere.

VĂRSĂTOR: 20 IANUARIE  – 18 FEBRUARIE

Cu patru planete în zodia ta, această săptămână se poate simți ușor intensă pentru tine. Folosește această energie pentru a te autodisciplina, inclusiv pentru a citi, a scrie și a te deconecta de la rețelele sociale.

Luna în Scorpion oferă o oportunitate de a se ridica deasupra zgomotului de la locul de muncă. Toată lumea observă că depui mai mult efort decât se așteaptă

PEȘTI: 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE

Ultimul sfert de lună subliniază dorința de a pleca la facultate sau de a distra ideea de călătorie internațională în această vară.

Puteți planifica o excursie în vechiul oraș natal sau puteți contacta prietenii de unde ați crescut. pentru a vedea cât de mult s-au schimbat lucrurile și de unde să începi să vizitezi odată ce ai ajuns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.