După 3 eșecuri consecutive în 2023  Petrolul reușește sa  sparga gheața invingand echipa lui Malda’ care la conferința de presa a declarat ca a fost  mulțumit de prestatia echipei sale!

In partida tur succesul a fost de partea trupei pregătite de Marius Măldărășanu, scor 2-1. Takayuki Seto (autogol) și Ionuț Stoica au înscris pentru sibieni, iar Irobiso a înscris golul Lupilor Galbeni prin urmare ieri a fost scrisa revanșa la Ploiesți in fața minunaților suporteri prahoveni care si de aceasta data au fost la inalțime incurajanduși echipa favorita pana in ultimul minut!

Lupii Galbeni cu Florin Pârvu la debut, nu au avut emoții și au controlat meciul încă din start. Primul golul a venit din partea lui Jair, care a profitat de o pasă excelentă a lui Irobiso.

Atacantul și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în urma unui corner foarte bine executat de Constantin Budescu.

Nigerianul Irobiso după incidentul cu Bejan a încasat al doilea „galben” in min (57) și i-a condamnat astfel pe coechipieri la o defensivă aproape permanentă, întreruptă când și când de Budescu.

Ultrașii Petrolului, au afișat un mesaj pentru fostul tehnician al lupilor Nae Constantin, suporterii din Peluza Latina și-au arătat aprecierea si au afișat un banner cu mesajul – „Antrenorii vin, antrenorii pleacă, fotbalul își menține nebunia / Pentru tot ce-ai făcut la Petrolul, Nae, jos pălăria”!

FC Petrolul Ploiesti s-a apropiat la un punct de Sepsi, ocupanta locului 6 si intalnește pe 18/02/2023 de la ora 20:00 in deplasare pe stadionul „Farul” echipa regelui Gheorghe Hagi unde bineințeles iubitorii sportului rege vor vedea duelul fostului tandem Budescu-Alibec!

Ce va fi ramane de vazut!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.