Ești începător sau doar ai luat o pauză de la sport și acum vrei să faci o schimbare în viața ta? Ai găsit locul perfect: Sala de Fitness, Oxigen! Ai deja experiență în mersul la sală? Te așteptăm să încerci aparatele performante și să participi la clasele coordonate într-un ambient plăcut și relaxant!

Oxigen Fitness unește oameni prin sport și profesionalism fiind o sală civilizată unde veți simți bucuria de a face mișcare.

Citiți și De ce este bine să fii coordonat de un instructor atunci când mergi la sala de fitness | Interviu cu antrenorul Daniel Sincă

Situată în centrul Municipiului Ploiești, în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor, Oxigen este de departe cea mai încăpătoare și primitoare sală de fitness din oraș.

,,Noi vă redăm POFTA DE VIAȚĂ! Sala noastră de fitness este spațioasă, răcoroasă (în special pe timpul verii) dotată cu aparatură de ultimă generație și vă oferă o atmosferă placută pentru a vă putea desfășura eficient antrenamentele. De asemenea, instructorii de la Oxigen sunt la dispoziția dumneavoastră pentru orice tip de informații sau ajutor”, a declarat pentru Prahova Liberă, Oana Alexandru, omul care a creat cu peste 20 de ani în urmă, familia numită Oxigen.

Cu ce contribuie Oxigen Fitness la sănătatea ta?

  • este singura sala de fitness din Ploiesti care are o inaltime de 7 metri si, prin urmare, cel mai mare cubaj de aer (oxigen) pe metru patrat, fapt care, practic, exclude riscul de contaminare pe cale respiratorie.
  • este singura sala de fitness din Ploieşti care a proiectat un sistem profesional de ozonificare pentru purificarea si dezinfectarea aerului, eliminarea mirosurilor, distrugerea virusurilor, bacteriilor, ciupercilor si a altor agenti patogeni periculosi.
  • este singura sala de fitness din Ploiesti care dispune de un sistem personalizat dual de ventilatie si improspatare a aerului, prin extragerea celui viciat si introducerea celui proaspat, concomitent cu ventilatia directa recomandata explicit de Ministerul Sanatatii.
  • este singura sala de fitness din Ploiesti la care iti poti face abonamente individualizate personalizate pentru fiecare tip de activitate in parte: Fitness, Cardio, Aerobic, Cycling, fara sa platesti in plus pentru ceva care nu te interesează.
  • este singura sala de fitness din Ploiesti care iti ofera posibilitatea de a savura o cafea, o bautura energizanta sau un supliment la barul terasei proprii, in siguranta, confort si indiferent de anotimp sau restricții.

Tarifele sunt următoarele:

ABONAMENT pe 1 lună

Până la ora 15.00

AEROBIC 200

CYCLING 90

CARDIO 90

FITNESS 90

ALL INCLUSIVE 120

All time

AEROBIC 200

CYCLING 120

CARDIO 120

FITNESS 120

ALL INCLUSIVE 150

Aflați AICI totul despre Oxigen Fitness

DATE CONTACT

Oxigen Fitness

Bulevardul Republicii 65,
Incinta Casei de Cultură a Sindicatelor, Ploiești

0747 20 20 02

oxigenfitness@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.