Dupa infrangerea suferita la Constanța avem de apreciat cuvintele de laudă ale regelui Gica Hagi pentru echipa Petrolulului și fanii ploieștenilor care au făcut deplasarea la Ovidiu!

https://vm.tiktok.com/ZMYBun5dD/
https://vm.tiktok.com/ZMYBun5dD/

– Redactor: „V-ati bucurat sa il revedeti pe Florin Parvu ?”

-Gică Hagi: „Petrolul are o echipă bună. Nu uitați că e primul an”

„Regele” le-a transmis suporterilor ploieșteni să aibă răbdare și să nu uite că este primul an după revenirea în Liga 1.

„Petrolul totdeauna a reprezentat ceva, e o echipă frumoasă. Ați văzut cum au cântat suporterii, susțin echipa la bine și la rău. Asta e important, să cânți, chiar dacă ei și jucătorii sunt dezamăgiți sau puțin triști. Petrolul are suporteri și o echipă bună.

Chiar ați jucat bine în acest an. Aveți și o echipă bună, nu trebuie să uitați că e primul an în care v-ați întors. Trebuie să aveți răbdare, să munciți mai mult sau să vă uniți și voi, mai bine”, a spus Hagi.

La conferința de presă, Hagi a recunoscut că și-ar dori să aibă stadionul plin la meciurile Farului, în special în momentul în care noul stadion din Constanța va fi gata.

„Sperăm să fie ca pe vremea mea și a celorlalalți, a lui nea Paul, a lui Fane, al lui Antonescu, când era stadionul plin. Sperăm să vină și stadionul nou. Dar dacă vine, să fie plin. Ar trebui să fie plin pentru că echipa va merge bine și va juca un fotbal bun, care să facă lumea să vină la stadion”, a mai marturisit regele Gica Hagi!

Dupa infrangerea de la Ovidiu Petrolul se află pe locul 7, cu 33 de puncte si așteapta luni 27.02. CFR CLUJ pe arena „Ilie Oana”

Ce va fi.. ramane de vazut!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.