SkyTower, cea mai înaltă clădire de birouri din România, anunță cea de-a treia ediție a evenimentului anual SkyLove Day. Evenimentul, de un puternic impact vizual, va avea loc miercuri 22 februarie, de la orele 13:00 și este dedicat comunității locale. 

SkyLove Day este un eveniment anual unic, marcat prin lansarea a mii de baloane biodegradabile de pe terasa clădirii iconice de la 137 de metri înălțime.

A TREIA EDIȚIE A SKYLOVE DAY ADUCE UN OMAGIU UCRAINEI

Anul acesta, o parte dintre baloane vor fi lansate de la sol și vor purta culorile steagului Ucrainei. Astfel, evenimentul se vrea și un omagiu adus numeroaselor victime ale acestui război.

Astfel, miercuri, 22 februarie, la ora 13.00, mii de baloane roșii, în formă de inimă, albastre și galbene, purtând mesaje de pace și iubire, toate biodegradabile, vor fi eliberate de la etajul 37 al SkyTower, dar și de pe esplanada din fața turnului.

Proiectul SkyLove Day continuă promisiunea SkyTower de a deveni o sursă de inspirație pentru comunitățile locale.

“SkyLoveDay  reprezintă sărbătoarea iubirii la SkyTower. O celebrăm  pentru al 3-lea an consecutiv și ne dorim o continuăm și să o dezvoltăm an de an. Ne bucurăm să putem sărbători împreună cu chiriașii noștri, dar și cu publicul larg. Evident că războiul împotriva Ucrainei ne întristează pe toți, dramele oamenilor fiind extrem de greu imaginat și de trecut cu vederea. De aceea, ținem să aducem un omagiu ucrainenilor și să reiterăm un mesaj de pace și iubire în cadrul SkyLove Day”, a declarat Ramona Boca, PR & Marketing Coordinator RPHI România, proprietarul clădirii SkyTower.

Ramona Boca_PR Manager_SkyTower Bucharest

 Evenimentul SkyLove Day vine la scurt timp după ce SkyTower a intrat în compania selectă a turnurilor emblematice ale lumii, alături de construcții precum Turnul Eiffel sau clădiri precum Burj Khalifa.

SkyTower este cea mai înaltă clădire din România și cea mai iconică clădire de birouri din București. Turnul are 37 de etaje, ajungând la o înălțime de 137 de metri deasupra solului și 60 de metri de structură subterană cu 5 etaje de locuri de parcare și depozitare.

Toate zonele de birouri din SkyTower sunt iluminate natural, iar etajele superioare beneficiază de ascensoare de mare viteză, care ating o viteză maximă de 6 metri pe secundă. SkyTower este prima și singura clădire din România certificată până în prezent LEED Platinum pentru operațiuni și mentenanța clădirii.

SkyTower Bucharest

De la finalizarea construcției în decembrie 2012, SkyTower a devenit un punct de reper al orașului, remodelând orizontul noului cartier de afaceri din nordul Bucureștiului și stimulând dezvoltarea de noi proiecte în zona Floreasca-Aurel Vlaicu.

SKYTOWER A DEVENIT MEMBRU AL W.F.G.T

Din februarie 2023, SkyTower a devenit membru al Federației Mondiale a Turnurilor Emblematice (World Federation of Great Towers – W.F.G.T.) în urma unui complex proces de selecție și evaluare. Asocierea este onorantă și oferă noi oportunități de promovare și dezvoltare, SkyTower consolidându-și astfel poziția de clădire iconică a României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.