Mijlocașul brazilian Jefferson este tot mai aproape de Petrolul Ploiesti talentatul jucator care a evoluat ultima dată pentru Moreirense, în Portugalia, este în discuții avansate cu clubul Ploiestean!

Ne-am înțeles cu Jefferson. A fost la Gaziantep, trebuia să vină la Craiova anul trecut. A avut ceva probleme de sănătate, dar și le-a rezolvat, îl așteptăm alături de noi”, a spus  președintele galben albaștrilor  Claudiu Tudor!

La fostul său club, brazilianul a adunat 16 partide și a reușit să marcheze 2 goluri, însă nu a reușit să ajute echipa în încercarea de a se salva de la retrogradare, iar, în cele din urmă, Moreirense a „picat” în divizia secundă, după 8 sezoane consecutive petrecute în primul eșalon valoric.

Jefferson a fost surprins de jurnaliștii ploieșteni in echipamenetul lupilor galbeni la Sala Sporturilor din Ploiesti unde a fost alaturi de galeria fetelor de la CS Activ intr-un meci din cupa Romaniei impotriva Daciei Mioveni!

În perioada petrecută în Turcia, la Gaziantep FK, Jefferson a fost coleg cu internaționalul român Alexandru Maxim și a fost antrenat de Marius Șumudică, de menționat este faptul ca jucatorul brazilian inca nu este  legitimat la clubul ploieștean dar in perioada urmatoare probabil ca se va confirma de catre club si acest lucru!

Sursă foto: Petrolul Non Stop

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.