La ceas de seară,

Mă gândesc să vorbesc puțin despre fenomenul “suporteri” și sa încerc prin aceasta postare sa inteleg de ce nu ajungem cu toții la stadion… de ce rămânem in spatele butoanelor si de ce ne înrolam in postura de antrenor și comentam, in stânga și in dreapta!

Clubul nostru are un staff, are un președinte, are un antrenor, haideți sa ii lăsam sa își facă treaba și noi la rândul nostru sa ne facem treaba la stadion alături de echipa!

De o vreme observ cum la stadion sunt poate undeva la 2000 de suporteri grație peluzelor care sunt alături de echipa la bine și la rău, și cânta, si încurajează Petrolul și după min 90!

Este inadmisibil sa avem grupuri cu Petroliști, grupuri cu peste 5000, 6000, 7000 de membri si la stadion… doar Peluzele! Haideti sa dam dovada de spirit petrolist la stadion, nu din varful patului!

Haideți sa arătam ca Petrolul nu are suporterii de rezultat sau de anotimp si sa nu uitam ca la club exista casa de bilete.. ba chiar si bilete online domne’ ca sa nu mai stam la coada in frig cum stăteam cu tata când eram micuț!

Haideți la stadion! Arena „Ilie Oana” nu este pe Facebook sau pe alte rețele de socializare! Arena este pe strada Stadionului!

Al dumneavoastră,

Eduard Dodoc – Redactor sportiv, Prahova Liberă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.