Ultimul meci din  cadrul etapei cu numărul 27 din Superliga, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești s-a încheiat cu victoria  campioanei Cfr Cluj care invinge Petrolul cu 5-2!

Lupi galbeni au punctat prin Bratu (min. 77), respectiv Purtic (min. 83).

Pentru ardeleni au marcat Deac (min. 11), Bîrligea (min. 50), Janga (min. 66), Maglica (min. 73) și Boateng (min. 80)

După  înfrângere suferita aseara pe Ilie Oana in fața campioanei CFR Cluj, Petrolul rămâne in clasament pe locul 8  cu 33 de puncte, din ce in ce mai aproape de echipele care luptă pentru evitarea retrogradari!

Lupi Galbeni si au facut simtita prezența în minutul 77, Budescu l-a găsit cu o pasă superbă pe Mario Bratu, care a reușit să marcheze în poarta ardelenilor dezlanțuiti in meciul de la Ploiești, cel mai probabil incarcati cu energia pozitiva a fotbalului din Seria A!

Totuși, cei care au închis tabela  au fost Lupii, de data asta Stefan Purtić a șutat din afara careului, fără șansă pentru Simone Scuffet.

Dupa infrangerea de aseara cu CFR Cluj, Petrolul pierde șansele matematice de a prinde un loc în play-off!

„Mă bucur foarte mult pentru Mario că a înscris, pentru Purtic, pentru că au nevoie de încredere pentru ce urmează. Trebuia să facem ce am făcut în prima repriză. Prima repriză a fost bună ca atitudinea, ne-a lipsit golul. La golul 2 ne-am dereglat puţin”, a declarat tehnicianul Lupilor –  Florin Pârvu imediat dupa meci!

Formația condusa de Florin Parvu mai are de disputat trei meciuri dificile în retur cu FCSB, Universitatea Craiova si FC Argeș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.