În deplasarea de pe Arena Naționala, Petrolul este răpusă de formația FCSB cu scorul de  4-1, în ultimul meci al etapei a 28-a din Superligă.

Spectacolul de pe Arena Națională a început chiar  de la inceputul meciului când Șut a dechis scorul pentru FCSB in min 5,după numai 4 minute, Petrolul a egalat, prin reușita Felix Mathaus!

Din pacate ptr lupii galbeni in minutul 27  Borța faulteaza în careu pe Olaru, iar Compagno  transforma penalty-ul dictat fara nici o ezitare de Ionuț Coza!

Dupa pauza in  minutul 57 Compagno  realizeaza dubla cu o lovitura de cap, dupa care mijlocaşul francez Malcom Edjouma inchide tabela in minutul 87! FCSB – PETROLUL: 4-1

Șase infrangeri consecutive pentru Petrolul in deplasare .. si trei infrangeri consecutive instaleaza dezamagirea la Ploiești!

A fost o soluție de a-i prinde pe contraatac, știam că se vor deschide foarte mult. Am luat acel gol din penalty, acolo cred că s-a rupt (n.r. – jocul). Acolo cred că a fost acel moment când am căzut. Nimănui nu-i convine să aibă atâtea înfrângeri, pe mine mă deranjează că pierdem încrederea. Apelul meu către ei a fost să rămânem uniți. Unitatea de grup este foarte importantă.

Mâine mergem la refacere, sâmbătă intrăm în cantonament. Va fi un meci foarte greu duminică, dar jucăm acasă și cu siguranță vom face tot efortul pentru a reuși să câștigăm”, a declarat tehnicianul  Florin Pîrvu.

Petrolul rămâne pe locul opt în Superligă, cu 33 de puncte, și intalnește în următoarea etapă, acasa pe arena „Ilie Oana” pe Universitatea Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.