Petrolul Ploiești pierde încă trei puncte de data asta in fața Universitatii Craiova, meciul s-a arătat a fi unul de lupta cu stralucire in tabara lupilor care de la meci la meci sunt purtati de un blestem necruțator!

Acuzele oaspeților nu au intarziat sa apara cu referire la starea proastă a terenului şi a intrărilor dure ale gazdelor. Un joc slab, economicos şi previzibil duce Universitatea cu 3 puncte la Craiova…

Deși prima ocazie a partidei le-a aparținut oltenilor, în minutul 4, când Markovic a șutat puternic de la marginea careului, însă pe lângă poarta lui Vâlceanu ocaziile cu adevarat au aparținut  ploieștenilor care au cerut penalty în minutul 5, după o cădere a lui Irobiso în careu, însă arbitrul lasă jocul să continue.

Takayuki Seto a șutat peste poartă câteva minute mai târziu! „Lupii Galbeni” au avut un gol anulat în minutul 33, după o centrare a lui Jair și o finalizare bună, din fața porții, a lui Meijers.

După analiza VAR, Mladinovici a decis că a fost ofsaid.

În prelungirile primei reprize oltenii au reușit să înscrie prin Andrei Ivan, care l-a învins pe Vâlceanu din fața porții.

Budescu a încercat să restabilească egalitatea din lovitură liberă, însă mingea a ajuns în siguranță în brațele portarului de la Universitatea Craiova. Pe final, Mario Bratu a avut și el o ocazie bună de gol, dar același Laurențiu Popescu a reușit să rețină.

Sâmbătă, 11.03.2023 de la ora 17:30, Petrolul intalnește Argeș Pitești in deplasare! Florin Parvu la conferința de presa s-a aratat total nemulțumit de timpul consultat la VAR, implicit de arbitrajul de astăzi!

Daca Petrolul va reuși să pună capăt blestemului.. rămâne de văzut!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.