La data de 4 martie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, despre faptul că vecinul său ar fi surprins o persoană în curtea acestuia.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești, care a constatat faptul că, în jurul aceleiași ore, un bărbat, în timp ce se întorcea la domiciliul acestuia  a observat o femeie care ieșea din curtea imobilului său. Din cercetări a reieșit faptul că femeia în cauză ar fi sustras din locuința acestuia suma de aproximativ 500 de lei.

Ulterior, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind o femeie în vârstă de 49 de ani din municipiul Ploiești care a fost condusă la sediul unității de poliție în vederea audierii.

În urma probatoriului administrat față de aceasta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

La data de 5 martie a.c., a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești care a dispus plasarea acesteia sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.