Beautiful hairstyle of young woman after dyeing hair and making highlights in hair salon.

Dacă te-ai plictisit de look-ul tău, ia în considerare câteva nuanțe de păr populare în primăvara lui 2023. Este vorba despre un sezon cu noi începuturi, potrivit mai ales pentru cele care vor să facă ceva schimbări notabile. Fie că te gândești la modificări dramatice de stil sau doar câteva șuvițe proaspete, venim în ajutorul tău.

Știm cu toții cât de important este pentru o femeie să se simtă bine în pielea ei. De aceea, avem grijă să primești toată atenția de care ai nevoie

Alături de experții din domeniu de îngrijire al părului, am stabilit o listă de care ar trebui să ții cont primăvara aceasta. Variantele sunt potrivite pentru orice tip de păr sau formă a feței, important este să-ți pună în evidență personalitatea

Nuanțe de păr populare în primăvara lui 2023

Știm cu toții cât de important este pentru o femeie să se simtă bine în pielea ei. De aceea, avem grijă să primești toată atenția de care ai nevoie. Dacă părul tău vrea o schimbare, uite ce propuneri avem pentru tine. Încearcă nuanțe de păr populare în primăvara lui 2023, mai ales pentru că te vor face să te simți mult mai bine.

Pe măsură ce trecem la o vreme mai caldă, părul blond va străluci cu siguranță pentru acest sezon, spun specialiștii. Cu toate acestea, avem mai multe variante pentru tine, indiferent de gusturie pe care le ai.

Buttery Blonde

Căci tot vorbeam de blond, această nuanță este mult mai caldă decât un blond normal. Are cantitatea potrivită de căldură care arată bine pe o multitudine de tonuri de piele. Oferă, de asemenea, un aspect blond proaspăt, fără a avea un aspect de asprime. Potrivit specialiștilor, un astfel de blond se poate menține chiar și fără șampon violet. Ai nevoie, mai precis, de un ulei hrănitor, care să hidrateze fără să elimine tonurile calde.

Șuvițe cald-aurii

Pentru primăvară, vom vedea mai multe tonuri calde aurii care vor deveni populare. Chiar dacă vorbim de blond, această opțiune se potrivește și pentru brunete cu nuanțe deschise.

Dip Dye Hair

Persoanele care simt nevoia de schimnări considerabile, pot aborda aceste nuanțe. Aceasta constă într-o explozie de culoare pe toată lungimea vârfurilor părului, variind de la un ombré invers amestecat până la rădăcini. Așadar, în timp ce unii vor să scape de vârfurile supărătoare, tu le vei pune în evidență.

Brunet

Această nuanță îmbrățișează tonurile de caramel din părul brunet. Este o variantă excelentă și o tranziție naturală de la vârfuri până la rădăcini. Aceste nuanțe de păr populare în primăvara lui 2023 sunt apreciate inclusiv de vedetele internaționale.

Moonlights

Această variantă este extrem de utilă, mai ales facă simți nevoia unor schimbări majore. Pentru părul mai închis la culoare, această nuanță reflectă tonuri violete și albastre inspirate de lună

Cherry Cola

Nuanța cherry cola este în top pentru lunile următoare. Nuanța brun-roșcată poate fi obținută folosind un șampon și un balsam care să depoziteze culoarea în firul de păr, potrivit specialiștilor. De asemenea, pentru această variantă, poți să încerci diferite stiluri de a purta părul – de la onduleuri la păr drept – fără probleme.

Champagne-blonde hair

Un blond deschis, vibrant, în tonuri aurii, cu reflexii de trandafir super-subtil. Cam așa definesc experții nuanța champagne-blonde. Chiar dacă este destul de solicitant să menții această nuanță, rezultatele merită, fără îndoială.

Nuanța Espresso

Este vorba despre o nuanță extrem de cunoscută, dar care are nevoie de îngrijire deosebită. Pentru a păstra această culoare, este recoamndat să folosești produse potrivite de înfrumusețare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.