La data de 14 martie a.c., în jurul orei 7.00, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Drajna au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, din comuna Izvoarele, despre faptul că i-ar fi fost sustrasă din locuință suma de 3.000 de lei și un telefon mobil.

În baza sesizării polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, femeia în cauză în perioada 9 martie-11 martie a.c. ar fi fost plecată de la domiciliu, lăsând proprietatea în grija unui tânăr de 16 ani.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind chiar tânărul de 16 ani.

Cercetările sunt continuate de către polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt prin găzduire.

Dosar de cercetare penală pentru comercializare de produse neomologate în România

La data de 14 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat în flagrant un bărbat în vârstă de 54 de ani, din comuna Cornești în timp ce comercializa fără drept produse de protecția plantelor de tipul erbicidelor și fungicidelor, neinscripționate în limba română și fără ca acestea să fie omologate pe teritoriul României.

Ulterior, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție la domiciliul bărbatului din județul Dâmbovița unde au fost descoperite produse de protecția plantelor.

Astfel, în urma percheziției a fost ridicată cantitatea de 45 de litri de produse neomologate pe teritoriul României.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de producerea, livrarea sau utilizarea îngrășămintelor chimice, precum și a căror produselor de protecția plantelor neautorizate, pentru culturi destinate comercializării.

Depistat de polițiști în vederea executării pedepsei închisorii

La data de 14 martie a.c., Judecătoria Ploiești a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii privind pe un tânăr în vârstă de 22 de ani, domiciliat în municipiul Ploiești, prin care acesta a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 7 ani și opt luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, în formă continuată cu patru acte materiale.

În baza mandatului, polițiștii au identificat persoana în cauză și a fost depusă în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni.

Dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de furt

Tot ieri, în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un bărbat, reprezentant al unui magazin din cadrul unui complex comercial din municipiu care a declarat că un bărbat ar fi sustras mai multe obiecte vestimentare.

Deplasați la fața locului, polițiștii au depistat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Ploiești.

Prejudiciul în cauză a fost recuperat în totalitate și predat reprezentantului societății.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt

Controalele în trafic continua

La data de 14 martie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce desfășurau activități pe raza comunei Bucov, pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv, au oprit, pentru control, pe Drumul Național 1 B, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comună.

Având în vedere comportamentul suspect al conducătorului auto, acesta a fost supus testării cu aparatul DrugTest care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism, ulterior, acesta fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.