Confruntarea dintre FC Petrolul și UTA Arad este programată să se desfășoare vineri, 17 martie, de la ora 20.30, pe „Ilie Oană”.

La finalul acestei săptămâni începe play-out-ul Superligii. Petrolul vs UTA este partida „vedetă” a zilei de vineri.

Petrolul debuteaza in Play-Out in fața aradenilor de la UTA o echipa cu un joc spectaculos in superliga!

„Începem play-out-ul cu un meci acasă, împotriva unei echipe de tradiție, cu un lot bun și cu un antrenor la fel de bun. UTA este în creștere, s-a văzut asta în ultimele meciuri, dar și noi venim după un joc bun și o victorie la Pitești, așa că sunt premise pentru o partidă cât se poate de disputată! Sper să ne ridicăm la importanța meciului și, jucând acasă, cu suporterii alături, să fim noi cei care dictăm tonul” a declarat antrenorul Petrolului Florin Parvu!

La conferința de presa de astăzi, Valentin Țicu declara si el deasemnea ca: „Întâlnim UTA, o echipă puternică, dar suntem pregătiți pentru luptă. Va conta fiecare punct obținut în acest play-out, însă, pentru mâine, ne gândim doar la victorie și ne dorim să le luăm pe toate trei. Ne simțim mult mai bine pe Ilie Oană, sperăm să fie un avantaj faptul că vom juca mai multe meciuri acasă, dar toate partidele au un caracter decisiv și, cu siguranță, lupta se va da până la final”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.