„Lupii Galbeni” câștigă în deplasare, cu 1 – 0, contra FC U Craiova 1948, și, este noul lider din play-out.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Valentin Țicu, internaționalul U21 izbutind să fructifice un contraatac sfâșietor, întreaga haita de la Ploiești savurând un gol spectaculos cu o fază tipic braziliana!

În prima repriză, jocul a fost echilibrat, ambele echipe au încercat să marcheze prin șuturi de la distanță. Craiova a ratat cea mai mare ocazei la ultima fază a primei reprize. Blănuță a scăpat singur cu portarul Petrolului, dar a șutat peste poartă dintr-o poziție ideală.

Țicu a deschis scorul în minutul 68, după un contraatac perfect. Doua, fundaș dreapta, i-a pasat căpitanului Petrolului în fața porții, iar Țicu a marcat cu un șut la colțul lung.

FC U Craiova a căutat egalarea până la final, nu a reușit să marcheze și a pierdut primul loc în play-out, chiar în fața Petrolului. „Lupii galbeni” au un punct în plus.

Echipele de start!

FC U Craiova: Gurău – Paramatti, Duarte, Henriques, Huyghebaert – Asamoah, Albu – Negru, Bauza, Ganea – Blănuță

FC Petrolul Ploiești: Vâlceanu – Papp, Meijers, Lima Santos – Doua, Dumitriu, Seto, Jair, Țicu – Irobiso, Grozav

Pe banca Petrolului, Florin Parvu numara trei succese consecutive și loc pentru patru sau chiar cinci la rând, ținând cont că se va juca împotriva echipei CS Mioveni, luni, 10 aprilie 2023, ora 17.30, și a Universității Cluj, ambele pe „Ilie Oană”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.