La începutul meciului Rapid – Petrolul disputat în Giulești și încheiat cu scorul de 0 – 2, elevii lui Florin Pârvu au prezentat un banner dedicat suporterilor reținuți la vama elenă, Promachonas.

Pe Bannerul afișat de „Lupii Galbeni ” era inscipționat „Knot Liber!”, galeria „găzarilor” l-a ținut în fața sectorului rezervat de ei pe stadionul Giulești, pe întreaga durată a meciului.

Atât echipa cât și galeria prahovenilor au fost solidarii și au dedicat victoria acestui grup, despre care cred că a fost reținut ilegal.

Nefericitul eveniment al celor 7 fanii petroliști a avut loc la frontiera dintre Bulgaria si Grecia.

Grupul de ultrași ploieșteni se îndrepta către zona metropolitană a Atenei, pentru a vedea meciul dintre Olympiakos Pireu și KRC Genk, galeria Petrolului fiind înfrățită cu galeria clubului belgian.

Polițiștii eleni au dat dovadă de exigență în contextul evenimentelor petrecute în Atena, atunci când un suporter al lui AEK a fost înjunghiat mortal în urma unei confruntări violente cu fanii lui Dinamo Zagreb.

După ultimul fluier al arbitrului Chivulete, în momentul în care se bucurau pentru victoria împotriva rivalilor tradiționali de la Rapid, fotbaliștii și fanii s-au fotografiat împreună cu mesajul, KNOT LIBER!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.