Consiliul Județean Prahova, prin Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova, vă invită să vizitați o expoziție inedită de Lego: ”AlexLand Giganți în Miniatură”.

Numele expoziției reflectă pasiunea și talentul creatorului său, Alexandru Enache, care a investit ani de muncă pentru a aduna această colecție impresionantă.

Cu dedicație și cu sprijinul familiei sale, Alexandru Enache a construit machete impresionante din peste 200.000 de piese Lego. Printre acestea se numără Nava stelară – Millennium Falcon, Turnul Eiffel din Paris și Podul din Londra – Tower Bridge. Colecția oferă și alte surprize cum ar fi un Roller Coaster și multe alte machete și jucării care așteaptă să fie admirate.

Cei interesați pot vizita expoziția la Palatul Culturii din Ploiești, în ”Sala Coloanelor”, începând cu 16.08.2023 de la ora 13.00, până pe data de 31 august 2023. Un plus este că intrarea la expoziție este gratuită, iar programul de vizitare este zilnic între 9:00 și 17:00.

Deși la prima vedere ar putea părea simple jucării, aceste creații sunt mult mai mult decât atât. Ele evidențiază pasiunea, ingeniozitatea și abilitatea de a surprinde frumusețea în detalii mici. Pentru Alexandru, fiecare piesă Lego contribuie la realizarea viziunii sale artistice.

Dacă ești pasionat de artă, arhitectură sau pur și simplu ești curios, această expoziție este ideală. Ea prezintă transformarea unor simple piese de plastic în opere de artă care fascinează și inspiră. Expoziția evidențiază faptul că prin pasiune și muncă asiduă, limitele sunt doar cele pe care ni le setăm.

Expoziția ”AlexLand Giganți în Miniatură” este, fără îndoială, un eveniment cultural deosebit. Prin machetele sale detaliate și impresionante, ea scoate în evidență talentul și viziunea unui artist care a ales să lucreze cu un mediu unic – piesele Lego.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.