George Simion și-a făcut simțită prezența la restaurantul lui Pescobar, unde se afla și Horia Constantinescu. Liderul AUR a mers să-i ia apărarea lui Paul Nicolau și să le transmită inspectorilor sanitari că mai bine ar verifica hypermarketurile sau fabricile de lemn cu patroni austrieci, de la noi din țară.

George Simion n-a stat pe gânduri și a trecut la fapte. Înainte să-și facă apariția la Taverna Racilor, liderul AUR a mers cu circa 30 de susținători la sediul ANPC, unde au cerut să aibă o discuție cu directorul instituției. Nu le-a ieșit, căci paznicul a pus lacăt pe poartă imediat. Foarte supărat pe întreaga situație, Simion a vorbit la portavoce și a făcut diverse acuzații. La un moment dat, a venit și o tânără care avea examen la ANPC, iar portarul nu o lăsa să intre, crezând că e protestatară.

George Simion, vizită la Taverna Racilor din Herăstrău

Șeful AUR a mers la restaurantul lui Pescobar din Herăstrău, după ce a auzit de vizita lui Horia Constantinescu. Simion este de părere că inspectorii ANPC ar trebui să facă mai multe controale în hypermarketuri, nu în afacerile antreprenorilor români. De asemenea, acesta a amintit că urmează să aibă o întâlnire cu directorul ANPC și cu alți parlamentari.

„Am văzut un control, mai multe chestiuni de genul ăsta închise. Vreau să mă asigur că antreprenorii români sunt și ei apărați de cineva pentru că nu i-am văzut închizând hypermarketuri, nu i-am văzut închizând fabricile de lemn Schweighofer, Kronospan. Suntem așteptați la ora 13.00 de către dl Horia Constantinescu, care ieri nu era la ANPC, suntem așteptați cu o delegație de parlamentari, asta ne-a comunicat dl Horia Constantinescu”, a declarat George Simion.

Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.