Conferențiarul universitar, Mihai Apostolache, este cel căruia i s-a datorat prezența lui Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, la festivitatea de deschidere a noului an universitar, la Universitatea de Petrol-Gaze din Ploiești.

,,În urmă cu 25 de ani pășeam timid pe holurile universității ploieștene, în calitate de student la Specializarea Administratie Publică din cadrul Facultății de Litere și Științe.

După 25 de ani am avut ambiția de a-l aduce în mijlocul comunității academice ploieștene pe românul cu cea mai importantă funcție la nivel internațional: Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO.

Este o formă de respect pentru școala în care m-am format, pentru profesorii care mi-au modelat caracterul, pentru comunitatea în care trăiesc și îmi desfășor activitatea, pentru tinerii care au nevoie de un mesaj de încurajare și un mijloc de creștere a vizibilității interne și externe a universității noastre, care în acest an împlinește 75 de ani.”

Conferențiar universitar Mihai Apostolache

,,Astăzi, am cunoscut o echipă tânără despre care, pentru că știu că sunt fani ai lui Asimov, pot spune că lucrează la fundația inovării în AI din România.

Echipa Cyberswarm este încă la început, dar pe 15 noiembrie își doresc să lanseze primul lor produs.

Inovarea în România există, nu e suficient promovată, dar are toate premisele să fie motorul sau “creierul” succesului statului nostru pe viitor. Dar pentru ca acest lucru să devină realitate, micile companii, start-up-urile, au nevoie de sprijin, de ghidare și susținere pentru a avea un model economic și tehnologic de succes.

Felicitări, dragii mei! A fost o plăcere să vă vizitez și sper să aveți la fel de mult succes, pe câtă determinare am văzut în ochii voștri!” a spus Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, în urma participării la festivitatea de deschidere a noului an universitar, din cadrul UPG Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.