Meciul din “Arena Lupilor” aduce față în față două grupări de tradiție din fotbalul românesc.

Partida de sâmbătă, de pe stadionul Ilie Oană, găsește cele două echipe în posturi total diferite. Petrolul ocupă un loc de play-off, în vreme ce UTA e pe 14, după 11 etape, dar și cu un meci mai puțin disputat.

Echipe probabile in disputa dintre Petrolul – UTA – Superliga Etapa12:

Petrolul: Zima – Dumitriu, Papp, Mejers, Hanca – Musi, Seto, Jair, Jefferson – M.Roman, Grozav.

UTA: Iacob – Rodriguez, Stolnik, Benga, Abeid – Pop, Freitas – Stahl, Fabry, Marku – Cooper.

Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă compusă din Cătălin Popa (Pitești) – Daniel Mitruți (Craiova) și Mircea Orbuleț (București). Rezervă: George Cătălin Găman (Craiova). Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei). Arbitru AVAR: Bogdan Gheorghe (București). Observatori: Ion Cățoi (București) și Florin Hâncu (Brașov).

“Venim după o perioadă în care nu am câștigat și ne dorim foarte mult să oprim această serie. UTA a schimbat foarte mulți jucatori, este, practic, o echipă nouă față de sezonul trecut, condusă de unul dintre cei mai buni antrenori din prima ligă, Mircea Rednic. E clar că ne va asteapta un meci dificil, dar suntem pregătiți, și accentuez lucru acesta, să facem un joc bun și să câștigăm cele trei puncte”, a prefațat, tehnicianul ploieștean, întâlnirea de mâine. „Trebuie să fim lucizi, să avem mai multă personalitate, și aici nu e vorba doar despre atacanți, ci despre toti jucatori din lot. Am demonstrat că putem să fim la un nivel ridicat și am mare încredere că vom face asta și mâine. Fac un apel și către suporteri, pentru că au fost tot timpul alături de noi, au fost extraordinari, și îmi doresc ca și la acest meci să fie prezenți în număr cât mai mare, pentru că avem nevoie de încurajărilor lor”, a mai adăugat Florin Pîrvu.

Ne așteaptă un meci destul de greu. UTA este o echipă peste locul pe care îl arată clasamentul, dar noi ne-am pregăti foarte bine și vom da 100% ca mâine să luăm cele trei puncte”, a spus Rădulescu, cel care, de săptămâna viitoare, se va afla la o acțiune a echipei naționale U19.

Petrolul Ploiești vs. UTA Arad are loc sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 14:00, și îl poți viziona pe Digisport 1, Look Sport 1, Prima Sport 2 și Orange Sport 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.