“Lupii Galbeni” au remizat pe teren propriu cu UTA Arad, scor 0-0, într-un meci disputat sâmbătă în etapa a 12-a a Superligii de fotbal.

Petrolul – UTA s-a încheiat 0-0, deși ocaziile nu au întârziat să apără la ambele porți, presiunea venind din partea Petrolului spre sfârșitul meciului. Muși a marcat însă VAR-ul a anulat golul, portarul oaspeţilor, Florin Iacob, s-a remarcat la reluarea lui Rădulescu, în minutul 62. UTA a fost aproape de gol în minutul 75 prin Cooper, jucător care trei minute mai târziu a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Cei 5800 de suporteri ai gazdelor au sperat la ocazia lui Iustin Răducan din minutul 90. Singur cu portarul a dat peste poartă.
Petrolul-UTA s-a terminat 0-0.

Petrolul – UTA. Echipe de start

Petrolul: Zima – Dumitriu, Papp, Diomande, Meijers, Doua – Musi, Hanca, Jair – M. Roman, Grozav
Rezerve: Eșanu – Pedro, Garutti, Huja, Radu, Jefferson, Rădulescu, Mitrov, I. Răducan
Antrenor: Florin Pîrvu

UTA: Fl. Iacob – Căpușă, Benga, Stolnik, Aly Abeid – Cr. Mihai, Freitas Costa, Fabry – Stahl, Cooper, Cl. Micovschi
Rezerve: Kucher – D. Rodrigues, Herald Marku, Ivalyo Markov, R. Pop, Stanciu, Dumitrașcu, Ofosu, Holst
Antrenor: Mircea Rednic

Brigada de arbitri a fost alcătuită din: Cătălin Popa (Pitești), A1: Daniel Mitruți (Craiova), A2: Mircea Orbuleț (București), Arbitru VAR: Szabolcs Kovacs (Carei), Arbitru AVAR: Bogdan Gheorghe (București)

Cartonașe galbene: Papp (58)/Cooper (21, 77), Fabry (27).

Cartonaș roșu: Cooper (77).

Ne-am dorit, am pregătit jocul să îl câștigăm, veneam după o perioadă de secetă din punct de vedere al victoriilor. Azi era o oportunitate bună să reușim să spargem ghinionul. Nu am reușit, din păcate. Două reprize opuse. O repriză în care am marcat, dar VAR-ul ne-a anulat din nou golul. O repriză în care cei de la UTA au avut situațiile mai clare. O repriză a doua în care am reușit să ne mai echilibrăm, am început să producem din punct de vedere ofensiv, dar încă nu găsim soluțiile bune pentru a înscrie. Urmează meciuri grele, dar trebuie să rămânem optimiști. Nu am câștigat, dar încă ne menținem în mijlocul clasamentului. Vin meciuri grele și orice înfrângere te poate duce în subsolul clasamentului” – a declarat Florin Pârvu, antrenorul Petrolului.

Duminică, 22 Octombrie 2023, de la ora 18:00, Petrolul întâlnește în deplasare pe stadionul “Ion Oblemenco”, Universitatea Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.