Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a MunicipiuluiPloiești organizează cea de-a XXI-a ediție a ConcursuluiNațional de Poezie „Iulia Hasdeu” – proiect cultural dedicatliceenilor (cursuri de zi) din România.

           Înscrierile au loc în perioada 16-22 octombrie 2023.

           Pentru înscrierea în concurs, se va trimite pe adresa de e-mail: cristina.casadeculturaploiesti@gmail.com, până celtârziu 22 octombrie 2023, ora 23.59, fișa de înscrierecompletată și semnată, precum şi minim 3 (trei) – maxim 5 (cinci) poezii, creație proprie, scrise în Times New Roman, font 12, cu diacritice, la un rând, semnate.

           Rămânem astfel fideli ideii de a descoperi și de a promova tinerii talentați, de a le oferi șansa cunoașterii opereiși personalității Iuliei Hasdeu, de a afla mai multe informațiilegate de istoria familiei Hasdeu.

           În data de 3 noiembrie, la sediul instituției noastre din str. Piața Eroilor nr. 1A, etaj 7, Ploiești, vom anunța premiileacestei ediţii a concursului.

          Detalii cu privire la Regulament și înscriere:

Concursul Național de Poezie „Iulia Hasdeu”, ediţia a XXI–a (casadecultura.ro)

          CALENDARUL CONCURSULUI:

ÎNSCRIERI: 16-22 octombrie 2023.

PREMIERE: 3 noiembrieora 12:00 – Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești, str. Piața Eroilor nr. 1A, etaj 7, Ploiești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.